Mondd meg, melyik férfi tetszik és mi megmondjuk, milyen vagy!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Közűlünk, nők közül mindenkinek másmilyen típusú férfi tetszik. Van, akinek a gyengéd, van akinek pedig pont az ellentéte, azaz a férfias. Mindannyian tudjuk, hogy az életben nagyon nehéz rátalálni az tökéletes emberre, főleg az eszmei férfira. Ezért filmekben és sorozatokban keressük a szívünknek kedves férfit.

A TV-s szívtiprók

Ők mindig „elegánsak és jól ápoltak” és mi persze ilyennek is képzeljük el a számunkra ideális partnert. De ki is gondolna arra, hogy a választásunk sokat elárul magunkról is?

Kész ellenőrizni ezt?

Egy kis játékra invitáljuk önt, válasszon egyet az alábbi férfiak közül, azt aki önnek a legjobban tetszik. Ha nem tudott közülük választani, akkor is olvassa el végig a cikket, mert igazán valami érdekeset fog megtudni önmagáról.

Hajrá!

Richard Gere a “Micsoda nő” című filmből

Természetesen ön a férfiban az észt és a hűséget díjazza. Ez  és a megbízhatóság a legfontosabb egy férfiban.  Ön azon nők közé tartozik, akik egy életre lesznek szerelmesek. Nincs hűségesebb nő azoknál, mint akiknek ez a típusú férfi tetszik.

Gyengéd, őszinte, nem hiszékeny és a partnerének ki kell érdemelnie az ön bizalmát. Pontosan az ilyen nők állnak a sikeres férfiak mögött.

Pavel Priluchny – az átnevelt rossz fiú a ” Silver Spoon ” sorozatból

Ön teljes szívéből képes szeretni, kitűnő háziasszony és imádja a gyermekeket. Viszont a férfiak nagyon hamar hozzá tudnak szokni a jóhoz, és egy idő után nem fogják kellően értékelni az  erőfeszítéseit. Kár, hogy nem értékelik önt! Mert ha egy ilyen nő, mint ön, egy olyan férfival találkozik, aki tudja önt értékelni, akkor ön mindenre képes… Ilyen esetben  kivirágzik, és még a legegyszerűbb öltözetben is ragyogni fog.

Ön romantikus alkat, és a párkapcsolatban igazi boldogság vár arra a férfira, aki ezt értékelni tudja önben.

Burak Ozchivit – a török TV-sorozatok népszerű hőse

férfi

Ön nagyon karizmatikus nő, erős karakterrel. De nem szereti kimutatni érzelmeit, olyan férfi mellett szeret lenni aki erősebb önnél. Szenvedélyes, őszinte, aki magára vonja a férfiak tekintetét, és olyan típusú férfit szeretne maga mellé, mint amilyen ön is. A kapcsolatban azt szeretné, ha egy férfi képes felelősséget vállalni.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

3 thoughts on “Mondd meg, melyik férfi tetszik és mi megmondjuk, milyen vagy!

  • 3

  • Így van 😁

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük