Pécsi Ildikó engesztelhetetlen, az unokájának is mennie kell!

Borzasztó, hogy mit tesz a harag, a sértődöttség, a sérelmek pátyolgatása az emberekkel. A közel három éves tortúra vége felé közeledve Pécsi Ildikó úgy döntött, hogy unokájának sem engedi meg, hogy abban a házban lakjon, ahol 20 éve élt édesanyjával, Pártos Csillával. 

Az egyenlet végeredménye: mindannyiuk élete megmérgezve

A válás soha nem egyszerű, különösen nem, ha megbántott anyósok, menyek engesztelhetetlenül kötik az ebet a karóhoz. Még az sem tántorítja el őket, hogy legjobban magukkal szúrnak ki, hiszen rámegy az életük. Három év után született döntés abban a perben, amely Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között zajlik a budai lakás miatt.

Hurrá! – mondhatnánk, ha lenne kinek és miért örülni.

Az ügyben dr. Magyar György, Pécsi Ildikó ügyvédje annyit mondott, hogy:

„A fiatalember nem maradhat a lakásban, mert ha az édesanyját kiköltözésre kötelezték, akkor neki a kutyáját, a macskáját és a családtagjait is vinnie kell. Következésképp a fiatalembernek is el kell hagynia az ingatlant”

– mondta az ügyvéd, aki szerint a fiú teljesen méltatlan a rokontartásra.

Nem tudjuk, hogy miként kezdődött, de mára odáig fajult az ügy, hogy mindenki bűnöst lát a másikban és egyikük sem képes a megbocsátásra.

A Blikk úgy tudja, hogy lejárt a kiköltöztetés határideje, a bírósági végrehajtóktól függ, hogy a hatósági személyek mikor jelennek meg a lakásnál, amelyben Pártos Csilla és fia már húsz éve éltek.

(forrás: Blikk)

Pécsi Ildikó kilakoltatja unokáját és a pereputtyot….

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük