Pénteki horoszkóp csütörtökön! - 5 csillagjegy felhőtlenül örülhet, a többieknek rossz hírünk (is) van.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Pénteki horoszkóp csütörtökön! – 5 csillagjegy felhőtlenül örülhet, a többieknek rossz hírünk (is) van….

Oroszlán

Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért ne habozzon magyarázatot kérni az érintettektől, így elkerülheti a felesleges jövőbeli félreértéseket és azt, hogy tudtán kívül ellenségeket szerezzen. Nem kell azért túlságosan aggódnia, mert mindent könnyen helyre tud hozni.
Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok – még ha kegyes hazugságok is – általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében. Ne ücsörögjön a TV előtt csatornákat váltva. Inkább nézze meg a kedvenc mozifilmjét. Figyeljen oda magára és a testének jelzéseire. Ne hajtsa túl magát. Maradjon ma otthon és pihenje ki a fáradalmait.

Hirdetés

…a szerelem terén pedig…..

Ma könnyen úgy érezheti, kedves Oroszlán, mintha kapcsolatuk teljesen megállt volna a haladásban, s úgyszólván csak vegetálna. Ennek oka többek között az időhiányban, s gyakorta a fáradságban, kimerültségben keresendõ. Igyekezzenek kicsit kevesebbet dolgozni, s minél több időt együtt tölteni, az újra hamar lendületbe hozhatja önök között a dolgokat.

Szűz

A csillagok állása most kedvező önnek, ezért ez a periódus különösen alkalmas a fontos döntések meghozatalára. A karrierje alakulása és a magánélete terén is jelentős aktivitásra számíthat. Lepje meg valamivel a párját, amit kimondottan szeret. Ez lehet egy kisebb ajándék, vagy egy kellemes, romantikus vacsora is. A lényeg, hogy mindketten élvezzék a kettesben eltöltött időt. Legyen türelmes olyankor, amikor munka valami miatt stagnál, mert eltarthat még egy ideig mire sikerül végeznie vele. Egy jó kis masszázsra lenne most igazán szüksége, hiszen így tökéletesen ellazulhatna. Természetesen a partnerének is jót tenne, és így mindketten tökéletesen feltöltődhetnének.

…a szerelem terén pedig…..

Ma némi kihívást jelenthet, hogy egyszerűen, mintha semmi sem sikerülne úgy szerelmi életükben, ahogy szeretnék. Ne feszüljenek rá túlságosan a jelenlegi helyzetre, hiszen van ilyen, nem lehet mindig, minden tökéletes. Amíg van szerelem és bizalom, addig nincs nagy gond!

Mérleg

Ha szeretne változtatni valamin, akkor ne féljen kimondani a véleményét. Ne másoktól várja, hogy megoldják ön helyett a problémáit, mert azzal csak zavarba hozza őket. Ha nem mondja meg pontosan, hogy mit akar, akkor mások pont ugyanúgy bánnak majd önnel, mint korábban. Legyen nyitott, és ne féljen akkor sem kimondani a saját véleményét, ha az esetleg negatív. A munkatársai meg fogják érteni önt.
Ne hagyja ki a rendszeres edzést. Meg fogja tapasztalni, hogy a mozgás jótékony hatással van a szervezetére. Ha épp semmihez sincs kedve, sportoljon egy kicsit és máris jobb hangulata lesz.

…a szerelem terén pedig…..

Ma nagy hangsúlyt érdemes fektetnie a diplomáciára, amennyiben kedvesével mélyreható beszélgetésbe elegyednének, ugyanis, meglehetősen érzékeny terepre tévedhetnek. Mindemellett, fontos lehet az is, hogy pontosan magyarázzon el mindent, különben a félreértések, kisebb-nagyobb vitákhoz vezethetnek.

Skorpió

Mindig emlékezzen a prioritásaira. Ne féljen leírni a céljait és alkalmanként rendbe szedni a gondolatait. Számos csapdát elkerülhet így, és sokkal jobb teljesítményre lesz képes a munkájában. Legyen pozitív! A csillagok állása rendkívül kedvező a szinglik számára. Nagyszerű alkalmak kínálkoznak nekik arra, hogy megtalálják életük párját. Járjon nyitott szemmel a világban, és szalassza el a kínálkozó lehetőségeket.
Sokkal jobban mutatna az otthona, ha kicsit feldobná egy-két új berendezési tárggyal. Menjen el vásárolni. Figyeljen oda az emésztésére. Nem tesz jót a gyomrának, ha túleszi magát vagy ha sietve bekap pár falatot, és nem rágja meg rendesen az ételt.

…a szerelem terén pedig…..

Lendületének semmi nem vethet gátat, kedves Skorpió, még akkor sem, ha esetlegesen néhány apró balszerencsés fordulat adódik az életében. Természetének köszönhetően hipp-hopp kiküszöböli a felmerült gondokat, és száz százalékos hatékonysággal megy tovább elõre, a kitervelt úton.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.