Egyéb elfoglaltság és családi okok miatt írja a  MoMa  közlemény dr. Pusztai Erzsébet, a párt alelnöke a továbbiakban nem tudja folytatni munkáját a párt vezetésében. 

[mnky_ads id=”4666″]

Kevés “illatosabb “indoklás hallottunk mint Pusztaiét

Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) szombati közgyűlésén új elnökségi tagot és alelnököt választott. Pusztai Erzsébetet Jávor Judit – középiskolai tanár – váltja a MoMa elnökségében -folytatódik a közlemény.  Az alelnöki posztot pedig dr. Kajdi József, jogász, a MoMa alapítója, korábban az Antall-kormány kormányhivatalának vezetője tölti be.
 
A közgyűlés megállapította, hogy a párt továbbra is kitart az 500 napos program mellett, amelyet bal és jobboldaliak egyaránt el tudnak fogadni. A MoMa legfontosabb célkitűzésének a koordinált indulásról való megállapodást tartja. 
A Modern Magyarország Mozgalom képes és hajlandó a közelgő választásokra országos listát állítani és saját miniszterelnök-jelöltet megnevezni, de mivel továbbra is esélyt kíván adni a demokratikus ellenzéki pártok megegyezésének, ezért ezt egyelőre nem teszi meg.
Kevés, sőt talán egyetlen ilyen önfeláldozó párt sincs a honi listán. Értsd a MoMa lemond valamiről ami egyébként is esélytelen
 
A Modern Magyarország Mozgalom továbbra is elkötelezett abban, hogy a Fidesz-rezsim csak és kizárólag a demokratikus pártok együttműködésével váltható le. Ezen dolgozunk, tárgyalunk folyamatosan.
“Kérjük, senki se üljön fel az olyan szirénhangoknak, amelyek azt lebegtetik, hogy a MoMa kimarad a választási együttműködésből, ugyanis annak, mint önálló párt, a részese leszünk. Rendíthetetlenül hiszünk abban, hogy 2018 nem a lázadás, hanem a demokrácia éve lesz.”
-fejeződik be a párt közleménye, ami ismerve Bokros Lajos eddigi kimagasló intellektuális teljesítményét , meglepően “alacsonyan száll”.

[mnky_ads id=”3806″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét