Rékasi (képviselőjelölt) Károly ősztől a “Politika” című reality-sorozatban?

A színész a Facebook-oldalán közzétett posztjában jelentette, hogy ősszel elindul az önkormányzati választásokon.

Mint írja, függetlenként tervez elindulni a Soroksári Civil Szervezetek és Személyek Egyesületének felkérésére a soroksári 5. választókörzetben.

“Üdvözlöm! Üdvözöllek!

Rékasi Károly vagyok. Hivatásom, a színészet. Párommal, Pikali Gerdával a Molnár-sziget szerelmesei lettünk és itt építgetjük a házikónkat, ami reményeink szerint az otthonunkká válhat!

Lakva-nézve-fölfedezve a környéket, látjuk a hiányosságokat is…

De ez éppen hogy nem visszafog, hanem lelkesít bennünket! S úgy gondoljuk, hogy ami számunkra kellemesebbé, élhetôbbé, szebbé, problémamentesebbé tehetné a környéket, az minden itt élônek jó szolgálatot tehetne!

Meggyôzôdéssel hisszük, hogy az ismertségünk segítségül lehet olyan közérdekû problémák megoldásában, melyek mindenkit érintenek.

A Soroksári Civil Szervezetek és Személyek Egyesületének felkérésére indulok a 2019. októberi választásokon képviselô-jelöltként, az 5. választókörzetben. Számítva a hasonlóképpen gondolkodók figyelmére és ötleteire, javaslom, hogy gondolkodjunk, tervezzünk KÖZÖSEN!

Egyúttal tisztelettel meghívok minden érdeklôdô soroksári polgárt

Július 29-ére, a Tündérkertbe egy kötetlen, ötletelô beszélgetésre, ahol mindenek elôtt szeretnék bemutatkozni azoknak az itt élô embereknek, akiknek az érdekeit képviselni szeretném!

Engedjék meg, hogy megosszam Önökkel Márai Sándor egyik nagyszerû gondolatát:

“Az emberrel nemcsak történnek a dolgok; az ember csinálja is azt, ami történik vele.”

Köszönöm, ha találkozhatunk! Köszönöm, ha beszélhetünk!
Tisztelettel:
Rékasi Károly”

A Republikon Intézet is legfrissebb elemzésében arról írt, hogy a fővárosi kerületek felében van jó esélye az ellenzéknek az önkormányzati választáson. Ez alapján ötöt  szinte biztosan a Fidesz vihet (I., V., XII. valamint a XVI és a XVII. kerület), de tizenegyben inkább az ellenzék áll jobban (VI., VII., IX., XIII., XIV., XV., XVIII., XIX:, XX., XXI., XXIII.), további hét kerület pedig billeg (II., III., IV. VIII., X., XI. és a XXII. kerület)(forrás: 444.hu)

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük