Frissített feketelistával jelentkeztek a független benzinkutasok – Ez a vasárnap esti állás

Miután a Mol bejelentette, hogy határozatlan ideig nem szállít üzemanyagot azoknak a független benzinkutaknak, amelyekkel az ársapka bevezetése után kötöttek nagykereskedői szerződést, az érintettek rögtön jelezték, hogy vidéken sok helyen lesz üzemanyaghiány emiatt.

Magyar György: bírósági kinevezések: szakma versus lojalitás?

A Kúria elnökének, Varga Zs. Andrásnak a felesége lett a Fővárosi Ítélőtábla polgári kollégiumának tanácselnöke, miközben a kinevezéséről véleménynyilvánításra jogosult bírák több mint hetven százaléka ellene szavazott. Amúgy egy nemzetközi felmérés szerint a hazai bírói karból válaszolók 42 százaléka vélekedett úgy, hogy a bírákat nem feltétlenül a képességek és a tapasztalatok alapján nevezik ki.

Taroltak a függetlenek az időköziken! – A Fidesz-fröccs ezúttal nem csak a holdról nem látszott!

Úgy tűnik, az időközi választáson voksolókat nem hozta lázba a „Fidesz-fröccs”, mindenhol független jelölt nyerte el a legtöbb szavazatot. A nemek eloszlása is figyelemreméltó, hiszen 3:3 független nő és férfi osztozott a befutó voksokon.

Tilos a lakosság tájékoztatása Tatabányán? – Rendelettel vont meg minden forrást a közgyűlés a város lakosainak tájékoztatásától

Végül is ez is egy megoldás, ha azt akarja az ember, hogy a köz, akitől a fizetését kapja és akit legjobb tudása szerint kellene képviseljen, ne szóljon bele és ne is tudjon róla, hogy a megválasztott képviselője mit mond, tesz és mennyiért az érdekében, vagy pont fordítva: ellene. Tatabányán Magyarné Kocsis Andrea (Fidesz-KDNP) javaslatára minden kötelezettséget fel kell mondania a városnak év végéig, ami a lakosság tájékoztatását szolgálja: honlap, közösségi média, online megjelenés, újság tartozik ide, valamint a közgyűlés közvetítése is. Ezzel elzárták minden információs csatornát a lakosságtól – tudatta a város közösségi oldala.

Nemzeti Hungarikum: talált egy dolgot a kormánypárt, az ellenzék és a függetlenek, amiben teljes az egyetértés!

Azért ez szép! Az egymásra mindig acsarkodó, semmiben egyet nem értő magyar ellenzék, kormánypárt és a pár független, akiket azért fizetünk a parlamentben, hogy képviseljenek minket végre végig gondolva, hogy a konszenzus viszi előre az országot egyöntetűen megegyeztek abban, hogy ezentúl is lehessen alkoholos befolyásoltság alatt lézengeni az ország házában. Hurrá!

Na minek a hűlt helye van „a várossá duzzadt faluban”, Pécelen? – Ha 200 közmillióra gondolt, akkor bingó!

Saccoljunk, hány korrupció-gyanús esetre derül fény „kerítésen belül” naponta! Erről a legavatottabban Hadházy Ákos tudna pontos számokkal előrukkolni, aki évek óta kutatja, hol, mennyivel károsítottak meg minket -vagy olykor az Európai Unió többi országának kisembereit- a „tudjukkik”. Íme a szombati termés…, ezúttal a Pest megyei Pécelről.