Rékasi Zsigmond: leszerepelt, korrupt f*sz az összes, legyen az Fidesz, DK, LMP, Együtt, MSZP, akár Jobbik, sőt még a Momentum is

A tegnapi, kurdokkal szimpatizáló felvonulásnak létszámhiány és az örökös pacifizmus miatt se eredménye, se következménye nem lett. Sajnos többre nem is számítottunk.

A menet végére megmaradt mond 1-2 ezer embert sikerült (megszokás szerint) sírig untató beszédekkel hazatessékelni.

A baj ezután következett

Sétáltunk a villamoshoz a Margit híd felé, és arra lettünk figyelmesek, hogy emberek gyalog, biciklivel és azokkal a csodálatos rollerekkel strasszolnak az úton és a síneken. Ahogy közeledtünk, egy hangos, szitkozódó tömegbe botlottunk bele. A jó 6-8 száz ember túlfelén rendőrsorfal volt.

Gyakorlatilag nem született felbőszült tömeg, ezért a rendőrség úgy döntött csinál magának. Ezek az emberek nem tüntetők voltak, nem volt senkinél transzparens, zászló. Csak egyszerű közemberek, akik mentek volna a gyerekükért, vagy éppen haza a munkából.

A sorfal mögött több ízben is szirénázó diplomáciai konvojok száguldottak el

A többedik ilyen után a tömeg egyöntetű

“menjetek a g*cibe”

ordítással hajtotta el a szerveket. Helyenként kisebb dulakodás alakult ki velük, majd továbbálltak. Ekkor láttuk, hogy minden irányból százak, sőt ezrek özönlik el az utcákat. Nem tüntetők. Nem forradalmárok. Emberek. Emberek, akik csak élnék az életüket, de a rendszer, és az egyre inkább rövid pórázon tartott rendőrség ezt ellehetetleníti.

Félre értés ne essék; addig fogják ezt csinálni, amíg vagy a pacifizmus, vagy a magyar ember belepusztul. A kettő nem fog sokáig megmaradni együtt, hiszen mindegy kire szavazol a jelenlegi politikusok közül, változás nem lesz. Érdemleges biztosan nem. Pontosan tudjuk, hogy leszerepelt, korrupt f*sz az összes, legyen az Fidesz, DK, LMP, Együtt, MSZP, akár Jobbik, sőt még a Momentum is. Hiszen aki asszisztál, nyíltan támogat egy bukott “angyalt”, az maga is azzá lesz.

Kérem nézzék el nekem a stílusomat

Nem szeretek én se így beszélni, csak egyre tűrhetetlenebb amit tesznek a mi országunkkal, és szeretteinkkel… Egy számomra nagyra becsült ember tegnap esti mondatával zárnék;

“A Gül Baba türbéjével együtt elmehetnek a f*sszopó jó édes k*rva anyjukba!”

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük