Vásárhelyi Mária: ennél a halottgyalázásnál, még az is jobb, ha üldöznek valakit – azt legalább büszkén és emelt fővel lehet elviselni

Tényleg hullarablók!!! Most olvasom Rajk Judit nyílt levelét, amelyből kiderül, hogy levelet kapott Schmidt Máriától, a rendszerváltás 30. évfordulójának méltó megünneplésére kinevezett kormánybiztostól, hogy néhány hete elhunyt férje, Rajk László, mint a „rendszerváltoztatásban aktív és meghatározó szerepet vállaló közéleti személy, azon kiválogatottak, szűk körébe tartozik, akik kiállásukkal, áldozatvállalásukkal járultak hozzá közös identitásunknak legnemesebb hagyományainak erősítéséhez”, és ezért arcmását egy a Magyar Posta által kibocsátott bélyegen kívánja a magyar állam megörökíteni. “Erről pedig a kizárólag a NER-kompatibilis bizottság (Kövér, Rogán, Boross Péter, Szíjjártó és tsaik) tagjai döntöttek, akik örömmel (sic!) és hatalmas megtiszteltetésként élték meg döntésüket”.

Túl azon, hogy mindaz, amit a NER képvisel

a meggyalázása Laci gondolkodásának, életfilozófiájának, életművének, az elmúlt 9 évben bőven lett volna alkalma Schmidt Máriának és bandájának, hogy nagyrabecsülését kifejezze. Ehelyett Lacinak végig kellett asszisztálnia azt a megalázó és aljas tortúrát, amit Veszprém fideszes polgármestere és a kormánypárti képviselőtestület rótt rá. A pályázaton elnyert, általa tervezett, és a városban felállított 56-os emlékművét, az önkormányzat, amint átvette a hatalmat lebontatta és a szeméttelepre szállíttatta. Lehet-e ennél jobban megalázni egy művészt?

És Rajk László az elmúlt 9 évben nem hallhatott mást, mint az általa képviselt legfontosabb értékek és eszmék gyalázást, és tanúja lehetett annak, hogy Schmidt Mária útmutatásának megfelelően, hogyan próbálják őt és társait kiradírozni a rendszerváltás történetéből, hogyan hazudják el a demokratikus ellenzék létét és tevékenységét, és hogyan gyalázzák pártját, az SZDSZ-t. Ugyanezt csinálták Petri Györggyel, aki az első Fidesz kormány idején halt meg, és akinek a temetésére egy szál virágot sem küldött az akkori kormány, és a kormánypárti sajtóban meg sem említették a nevét.

Valójában hasonló történet volt Kertész Imréé is,

akit évtizeden keresztül csak Imre Kertészként, hazaárulóként, nemzetgyalázóként emlegetett a fideszes sajtó, majd amikor, a már nagybeteg írót – ugyancsak Schmidt szívós erőszakoskodásával – sikerült magukhoz édesgetni, akkor múzeumot állíttattak neki, néhány napja pedig felavatták a síremlékét úgy, hogy az író valódi barátai közül senkit nem értesítettek erről.

És ha szegény Solt Ottilia vagy Krassó György tudná, hogy ez a kormány kívánja arcképüket emlékbélyegre tenni, akkor valószínűleg rájuk robbantanák a bélyegnyomdát.

Ezek az emberek egész életükben az ellen küzdöttek,

amit Orbán Viktor és Schmidt Mária rendszere megtestesít. Vállalták a nélkülözést, az üldöztetést, a kitaszítottságot azért, hogy Magyarország demokratikus, szabad, független ország legyen. Amit ez a kormány tesz velük, az az emlékük meggyalázása, ami ellen már védekezni sem tudnak.

Esküszöm, ennél a halottgyalázásnál, még az is jobb, ha üldöznek valakit – azt legalább büszkén és emelt fővel lehet elviselni.

Forrás

2 hozzászólás

  • 2020.02.06 - 16:24
    Közvetlen hivatkozás

    Csámpásszem Mária ismét hallatta mértékadó orgánumát.Júdás-típusú haverjaival már évtizedekkel ezelőtt is elérhette vón az ügynökakták nyílvánosságra hozását, nem beszélve az egyharmados KÉTHARMADRÓL.Talán a kétharmadban is vannak érintettek…?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük