Rokker Zsoltti: 22 éve vagyok humorista, de nem vagyok sem bolond, sem bohóc

önkormányzati választás Miskolcon

A baloldali ellenzék által támogatott Erdei Sándor művésznevén Rokker Zsolti  független miskolci önkormányzati képviselőjelölt érdekes hírt szellőztetett meg a nap folyamán. 

Törvényes? Tisztességes?

Az elmúlt napokban olyan információk jutottak a birtokomba és több sajtóorgánumon keresztül olyan információk láttak napvilágot, amelyek alapvetően kérdőjelezik meg a miskolci 12-es választókörzetben zajló időközi választások törvényességét és tisztességét.

Fejezzék be!

Névdublőrök, áljelöltek, eltitkolt ajánlások, vesztegetési kísérletek, megtévesztés, lejáratás, rongálás – ezek az eszközök ma mindennaposak Miskolcon.

Éppen ezért, én, Erdei Sándor (születési idő:1976) független miskolci lokálpatriótaként, de a teljes ellenzék által támogatott képviselőjelöltként felszólítom a FIDESZ-KDNP-t, a miskolci városvezetést és annak holdudvarát, hogy azonnal fejezzék be Miskolcon az elmúlt hetekben felém irányuló megvesztegetési kísérleteiket, a kamu-jelöltek, névrokonok felsorakoztatását, a választási plakátjaim leszaggatását, valamint a lejárató szórólapok terjesztését a miskolci 12. önkormányzati választókerületben!

Ha egy párt a kampányban hazudik, attól később sem várható más

Felszólítom továbbá dr. Nagy Ákos fideszes képviselőjelöltet, hogy a továbbiakban sem erkölcsileg, sem morálisan, sem pedig kedvezményezettként ne vállaljon közösséget ezzel a választási módszerrel és lépjen vissza a jelöltségtől, vagy valljon színt jogászként, keresztény emberként, hogy mi a véleménye a választók üzemszerű és szándékos megtévesztéséről, a csalásokról, amelyek szervezéséről jelöltként tudnia kellett.

Amelyik párt a választóknak már a kampányban hazudik, és amelyik jelölt ehhez – ügyvédi esküje ellenére – folyamatosan asszisztál, attól később sem várható más.

Egy igazi lokálpatriótát nem lehet megvesztegetni

22 éve vagyok humorista, de nem vagyok sem bolond, sem bohóc. A Miskolci Lokálpatrióta Egyesület alapító tagjaként és Abaújlak-Szanticska társadalmi alpolgármestereként vagyok aktív tagja a közösségeknek. Itt élek Miskolcon, társadalmi munkámat mindenki megelégedettségére végzem. A közösség iránti elkötelezettségem nem eladó, nem lehet megvásárolni, mert egy igazi lokálpatriótát nem lehet megvesztegetni, és aki nem ide született, vagy nem itt él az ezt nem is értheti.

Miskolc 12. választókerület lakói július 15-én végre bebizonyíthatják, hogy most ők állnak a történelem jó oldalán és nem lehet bolondnak nézni a tisztességes embereket!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.