Rab László: római vakáció, avagy ne állj szóba a báránybőrbe bújt farkassal

A szent városban járt a Minnerstájsz, de már nincs kivel találkoznia. Itthon aktivistái szemlesütve, szégyenlősen gyűjtik a nyilvánvaló hazugságokra a propagandaválaszokat. Őszentségének is tanácsolunk valamit, de nem akarunk pápábbak lenni a pápánál. Enyit a római vakációról. Rab László szŰrreál összefoglalója a 36-os hétről.

Találjatok már neki valakit!

Elment a nagy formátumú álomférfi Rómába az állami repülőgépével, mert be akart sunnyogni a pápához. Nem engedték be. Találkozni akart aztán a ravasz Salvinivel, de ez se jött össze. Salvini, aki tizenöt másodpercig volt tényező Olaszországban, már oly sokszor átvágta, hogy arról külön heti összefoglalót lehetne írni. Miként az osztrák Strachéról és a többi súlytalan politikusról, a kimentett északmaca főnökről, akit a Mini Budapestre evakuált. Elment Rómába, a külügy futkározott, mint pók a falon, hogy találjanak már ennek a szerencsétlen huxitoló csávónak valakit, aki leemelkedik hozzá. Találtak aztán egy fasisztácskát, aki éppen ráért, és egy lépcsőn (!) hagyta magát lefotózni a nagyformátummal.

Európában már ciki Orbánnal mutatkozni. Ha összefutsz vele, megbuksz. Ez a magyar fekete macska-effektus, tisztában vannak vele Európában. Úgyhogy ne csodálkozzunk azon, amikor Brüsszelt gyaláztatja a Minnerstájsz.

Azokat szidatja, akik már nem tekintik őt magát az Európai Unió részének. Aki fél éve-éve még a Néppárt kinyírásával bíbelődött, hátha ő lehet az új szélsőjobbos EU-májszter. Mára odáig fajult a dolog, hogy alig várják, hogy a kellemetlen alaktól szabadulni lehessen. Ez is benne van a friss huxitolásban.

De a fő ok valójában az, hogy a sok lopás és csalás miatt akkor lehet a jó öreg szarkeverőt elszámoltatni, ha az ország a művelt Európa része. Ha nem az, akkor ő számoltat el bennünket, van puskája meg rendőrsége, és úgy azért már más a leányzó fekvése. Menekülni nem szeretne, sopronkőhidai kirándulást nem tervez, marad az, hogy lépjünk ki az EU-ból, és akkor majd ő mondja meg a hatvanpusztai bunkerjében, hogy kit akasszanak le és miért.

Ott a Pegasus, csak lehet használni azt is, ha fülelni kell itthon, ott a sok összehengerített maffiapénz, mely bálákban áll azeri és zöldfoki-szigeteki bankokban, újságok, rádiók, amelyek támadnák, nincsenek, az a pár hülye értelmiségi (köztük vagyok én is) hadd pofázzon, ki nem szarja le. Manci néni és Lonci bácsi aláírásokat gyűjt a fideszes standokon Gyurcsány/Soros/Hasfelmetsző Jack visszatéréséről, nem érnek rá gondolkodni. Nagyjából ez most a stájsz, ha engem tetszenek kérdezni.

Ha a Sátán újra felbukkanna

Apropó aláírásgyűjtés. Lefotóztak a nyolckerben pár orbanita aktivistát, amint gyűjtik a válaszokat arra a kérdésre, hogy

„Elmenekülne Ön és Maga innet, ha neadjisten véletlenül nagyon veszélyesen visszalibegne a Gyurcsány”.

A válasz: hogyne, azonnal, világvége. Égszakadás, föld indul, Falucskai Ivett vagyok, elmondom önöknek egy percben, mi lenne itt, ha a Sátán újra felbukkanna. Nagy szarban lenne a haza, úgyhogy vigyázzanak magukra, fél óra múlva a meccs szünetében újra jövök, s elmondom önöknek, hogy mi a pálya. Vigyázzanak magukra, mert Orbán Viktor mostanában nem ér rá kormányozni, Rómába ment lépcsőn fotózkodni. Azon az aláírásgyűjtésen hárman voltak, a férfi eltakarta az arcát, a hölgyek pedig hümmögtek-hammogtak, nagyon gáz most már a Mini stiki kérdéseire embereket találni, annyira azért mégse hülye mindenki az országban, hogy ne tudja, kamu az egész, a kampány miatt kell csinálni. Mellesleg a XV. kerben, ahol az ellenzék minden egyéni körzetet megnyert 18-ban, s jelenleg kétharmaddal uralja a terepet, a legutóbbi testületi ülésen egy fideszes képviselő tűrhetetlen „jelenségről” számolt be, ahogy mondta, „a baloldali fiatalok” leköpdösik az aláírásgyűjtő fideszitákat, szólni kéne nekik, hogy ezt nem szabad, becsületes „magyarembereket” nem szabad leköpdösni. Még akkor se, ha nyilvánvalóan egy korrupt, szemét alja rendszer kívánságára gyűjtik a hazugságokat tartalmazó íveket.

A problémafelvetésben benne van az is, hogy ha így megy tovább, nem lesz ember, aki hajlandó lesz a lakóhelyén magát leköpetni, Orbán és Kövér vénségére odajut, hogy saját maguknak kell utcára vonulniuk, hogy a hazugságaikhoz pártolókat találjanak.

Lesz itt munka rogyásig

A legszebb az egészben, hogy kik köpködnek és röhögnek a rendszer utolsó japán katonáinak szánalmas szereplésén, akik nem értesültek róla, hogy véget ért a háború. A POLGÁROK, akikből a Minner időközben magyarembereket csinált. A polgári öntudattal nem tud majd mit kezdeni a krumpliosztó lopós Fidesz, ez lesz a bukás fő oka. A polgári öntudat akadályozza meg az EU-ból való kilépést, a polgári öntudat akadályozza meg, hogy a párnát is kilopják a fejünk alól. Falucskai Ivettnek is a polgári öntudat fog majd munkát keresni, amikor a Seggszeleplehelet TV állományát szétzavarják. Üdvözlöm önöket, kérem a jegyeket és bérleteket felmutatni. Lesznek itt munkalehetőségek a jövőben is, nem kell kétségbe esni.

Szentatyám, Ferenc, vigyázz a báránybőrbe bújt farkassal, ha erre jársz. Pontosan és stílszerűen idéznék Máté kollégától, aki egészen jó újságíró (hírvivő, evangelista) volt a maga korában. Nem szeretnék tanácsokat adni, mert ki vagyok én. Egy porszem vagy légypiszok. Mégis azt szeretném, ha az Eucharisztikus kongresszuson járva mindvégig ott lebegne a szemed előtt.

„Óvakodjatok a hamis prófétáktól, akik báránybőrbe bújva jönnek hozzátok, de belül ragadozó farkasok.” (7:15).

Ez volt a 36-os hét, a lepel sokadszor lehullott a hazug rendszerről. Jöjjön a 37-es!

Kapcsolódó

 

Rab László: római vakáció, avagy ne állj szóba a báránybőrbe bújt farkassal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük