A következő hét a “stop”-jegyében indul: azonnal álljon meg mindenki, aki nem Orbán!

Szeptember 1-től Stop Gyurcsány, stop Karácsony petíciós kampányt, aláírásgyűjtést indítanak – jelentette be Kocsis Máté a Vasárnapi Újságban. A Fidesz parlamenti frakcióvezetőjét a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában arról kérdezték, mikor kezdik a kormányoldalon a kampányt, az ellenzéki oldalon már zajlik az előválasztás.

A gazdaság dübörög, az ellenzéknek pedig “stop” a neve!

Kocsis Máté a kérdésre azzal reagált, hogy szeptemberben kezdődik a parlamenti, politikai szezon, az ellenzéki előválasztás kapcsán pedig arra hívta fel a műsorban a figyelmet, hogy bár Dobrev Klára, Karácsony Gergely, Jakab Péter folytatja a miniszterelnök-jelölti kampányt (és mások is),

“a baloldal felett a teljes kontrollt Gyurcsány Ferenc szerezte meg”.

Az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormányzása idején

“tönkretették az országot”, elvették például az egyhavi nyugdíjat, megszüntették az otthonteremtési programot, devizaadóságba sodorták az embereket, az egészségügyből 600 milliárdot kivontak, 16 ezer aktív ágyat megszüntettek, 6000 egészségügyi dolgozót elbocsátottak, háromszorosra emelték a gázárat, kétszeresére a villanyárat

– sorolta.

Stop Gyurcsány, stop Karácsony petíció

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője a műsorban bejelentette: a kormánypártok szeptember elsejétől Stop Gyurcsány, stop Karácsony petíciót indítanak, aláírásgyűjtést szerveznek, mert ugyanazok az emberek, akik 2002 és 2010 között egyszer már tönkretették az országot, most újra hatalomba akarnak kerülni.

Kocsis Máté szerint Gyurcsány Ferenc

“szereplők mögé bújva újra hatalomra akar kerülni”,

ezért a Fidesz azokat, akik nem akarják, hogy

“újra hazudjanak reggel, éjjel és este, akik nem akarják, hogy Gyurcsány újra lovasrohamot vezényeljen a saját honfitársai ellen, vagy szemeket lövessenek ki, akik nem akarják, hogy fizetőssé tegyék az egészségügyet”,

arra biztatja, hogy támogassák a petíciót.

“Nem hagyhatjuk, nem fogjuk engedni”, hogy “ugyanazok az emberek, akik 2002-2010-ben tönkretették az országot”, hatalomra kerüljenek

– mondta.

“Szemkilöveté”s újratöltve…

Azok aláírását várják, akik nem akarják, hogy visszatérjenek a hatalomba, akik 2002 és 2010 közötti kormányzásuk alatt már csődbe vitték az országot, akik nem akarnak fizetős egészségügyet, hogy megemeljék a gáz, villany árát – sorolta a Fidesz frakcióvezetője a “szemkilövetést” is megemlítve.

Nagy Katalin műsorvezető kérdésére, hogy az ellenzéki kampányban börtönnel fenyegetőznek, Kocsis Máté azt mondta: őket ezzel nem nagyon tudják megfélemlíteni,

“virtigli kommunista szokás a börtönnel fenyegetés”.

Az aláírásgyűjtést azért indítják szeptember 1-én, mert

ugyanazok az emberek, akik 2002és 2010 között tönkre tették az országot, most vissza akarnak kerülni a hatalomba

– hangzott el.

A Fidesz frakcióvezetője azt is hangsúlyozta, hogy

a Karácsony Gergely vezette városházán is a Gyurcsány Ferencék elképzelései szerinti döntések születnek, számos pozícióban Gyurcsány emberei ülnek.

A frakcióvezető szerint Karácsony Gergely főpolgármester fővárosi teljesítménye nem értékelhető. Budapest romokban van, mindenhol kosz, szemét és dugó van, és eszkalálódott a hajléktalanhelyzet is – fogalmazott, hozzátéve: számos fővárosi döntés Gyurcsány Ferencéknél születik meg, mivel tele van a városháza is az ő embereivel.

A “brüsszelezés” marad….

Kocsis Máténak a brüsszeli kritikákra, “beavatkozásra” vonatkozó kérdésre adott válaszából kiderült: tisztában vannak azzal, hogy a brüsszeli elit “internacionalista baloldalt” szeretne a hatalomba látni a jövő tavaszi parlamenti választás után.

“Ezzel számolunk”

– fogalmazott a frakcióvezető.

No és persze a “migránsozás” és az LMBZQ-zás marad

A migrációs kérdésről szólva egyértelművé téve: az eddigi magyar álláspontból nem engednek. De kiemelte a gyermekvédelmi törvényt is, hangsúlyozva: a gyermekvédelmet “beelőzte” a brüsszeli LMBTQ propaganda. Mint a szavaiból kiderült, azzal számolnak, hogy “nem fog csitulni” Brüsszellel ez a vita. Kocsis Máté úgy fogalmazott:

arra kell készülni, h ezek a viták folyamatosak lesznek, “az európai mainstreamtől mindig elítélő nyilatkozatok fognak jönni”.

Forrás

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

One thought on “A következő hét a “stop”-jegyében indul: azonnal álljon meg mindenki, aki nem Orbán!

  • 2021.08.31 at 10:36
    Permalink

    Egeszen kivancsiva tett ez a szerencsetlen sejthalmaz: es megis hol, hogyan es KIK fogjak “gyujteni” a fidesznek az alairasokat? Csak nem a DK alairasgyujto pultja mellett? mar csak azert, hogy embereket lassanak az asztalkajuk kozeleben….:) Nagyon veszelyes vallalkozas lenne ez, hiszen pillanatok alatt kiderulne, hany embert erdekel erdemben a fideszes propaganda!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.