Trill Zsolt: "ha Gyurcsány hatalomra kerül és el kell pusztulnom, akkor el fogok pusztulni!" - Városi Kurír

Sorting by

×

Trill Zsolt: “ha Gyurcsány hatalomra kerül és el kell pusztulnom, akkor el fogok pusztulni!”

Az első hírek arról, hogy készül egy film a Gyurcsány-beszédről és a tévészékház ostromáról, még februárban szivárogtak ki. Többek között Trill Zsolt is szerepet kapott a krimiben, de a titoktartási szerződésre hivatkozva nem mondhatott többet. A film cselekményéről egy kiszivárogtatott levélből egyelőre annyit tudni, hogy egy közvéleménykutató szakember rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos hangfelvétel nyilvánosságra hozatalában, ezért úgy dönt, hogy fényt derít az igazság részleteire. Összeáll az újságíró szerelmével, és nyomozni kezdenek, de hamar egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak.

Hirdetés

Motoros futár május 26-án, az őszödi beszéd 15-ik évfordulón vitte több lap szerkesztőségébe is a trailert tartalmazó pendrive-ot….

A Trill interjú

“Én nem szeretnék egy olyan országban élni, hogy nekem attól rettegnem kell, hogy életünk egyik pillanatát feldolgozó filmben szerepelhetek, vagy nem szerepelhetek…(…) ez nem normális, hogy ezen rettegjünk mindannyian, a rendező, a színész, az operatőr…”

-kezdte a beszélgetést a Nemzeti Színház vezető színésze. Azt nem részletezte, hogy kitől, vagy mitől fél és miért gondolja egyáltalán, hogy bárki bántaná. A véleménye meg mindenkinek a sajárja, az viszont egyselőre szabad.

“Az újságíró akkor foglalkozzon vele, amikor megnézte a filmet, a bemutatón (…) addig ne gerjesszenek hangulatokat. (…) Ha egy baloldali ember csinálta volna, már zseniális lenne, látatlanba is. (…) Vagy még ravaszabb a dolog: azt mondják, a téma zseniális, de úgysem fogják tudni megcsinálni. Miért nem adjátok meg a lehetőséget?”

Arról a kérdésről, hogy Trill fontosnak tartja-e a 2006-os “sajnálatos eseményről” film készüljön ezt gondolja a színész:

“Végtelenül fontosna, hogy a mostani fiatalok…. emlékezetbe maradjon, tudjanak róla és mi se felejtsük el. (…) A nagy baj, hogy még meg sem jelent a film és már fúrják, faragják….

Kálomista szerint voltak színészek, akiket megfenyegettek….

Trill az utolsó forgatási napján hallotta, hogy teljesen kétségbe volt esve egy kollégája, hogy nem kap máshol szerepet, mert benne van a Kálomista filmben, szerinte

“…elérték a céljukat… “

megtudhattuk a beszélgetésből, hogy Őt ugyan nem fenyegették, de felhívták és kérdéseket tettek fel, amire válaszolt.

Beszélt a Kárpátaljai magyarság helyzetéről:

“ha ők harcolni akarnak, harcolják meg egymás között (…) az egész magyarságnak semmi köze nincs hozzá. Én akkor veszek fegyvert, ha az én hazámért kell harcolni, semmi közöm hozzájuk….”

Arról, hogy Magyarországon befogadták-e, azt nyilatkozta, hogy

“.. az én nagyapám pontosan annyit tett közvetve, vagy közvetlenül a parlament épületébe, mint bárki más nagyapja, dédapja…(…) az, hogy Trianon van (…) az nem lényeges (…) én mindenhol Magyarországot képviseltem”

Mit jelent neked Vidnyánszky – hangzott a riporteri kérdés

“Nekem Ő a színház (…) egy nagyon erős tükör, egy távcső, amibe belenézhettem és rajta keresztül láthattam meg dolgokat….”

Nem lehetett kielégítő a válasza, így újra ráfutott a riporter és arra kérdezett rá, hogy mit szól ahhoz, hogy Gyurcsány “földönfutóvá akarja tenni” az ellenzék megválasztása esetén Vidnyánszkyt.

“Ha hatalomra kerülnek tényleg meg fogja tenni. Nem felejtenek… az, hogy irgalmasság, meg megbocsátás ez nem létezik. (…) Nem lehet folyton attól félni, hogy Gyurcsány Ferenc hatalomra kerül-e, vagy nem. Ha hatalomra kerül és el kell pusztulnom, akkor el fogok pusztulni.

Aki megnézné-hallgatná a felvételt, ide kattintva megteheti.

 

gyurcsány

Hirdetés
átver

5 hozzászólás

 • 2021.06.21 - 09:10
  Közvetlen hivatkozás

  Csak arról nem beszél , ez a szuper szinész,hogy mi már a felcsúti cigány alatt 12 év lassan elpusztulunk, demokrácia nincs csak gyülölet, milyen filmet készitenétek OV ról ? hátborzongató, igy film nélkül is, ez a fasiszta cigány a csürhéjével,aki szép hazánkból keleti csatlóst csinált ,lopott, hazudott és utolsó lecsúszott balkánná tette ezt az országot….

  Válasz
 • 2021.06.21 - 09:13
  Közvetlen hivatkozás

  Te jóIsten! Ha ennek az embernek vidnyánszki a színház, akkor érthető, hogy ez a mindennek a legalja Gyurcsány-film el tudott készülni. Sz@r lehet annak, akinek az a nagy ember, aki szétvert egy méltán híres intézményt, az SZFE-t, hogy egy rakás izééét csináljon a helyén, ZS-kategóriás színészekkel, akik tanárokká avanzsáltak.

  Válasz
 • 2021.06.21 - 10:07
  Közvetlen hivatkozás

  Ez a b…! Ha az ellenzék győz, nem Gyurcsány kerül hatalomra, hanem az ország, a magyarok elnyomott nagyobbik része, illetve azok választott képviselői, jó lenne már abbahagyni a gumicsontozást, ködösítést, hazudozásokat, történelemhamisítást! Ne akarja már Orbán beadni a népnek, hogy mindenki báb az ellenzéki oldalon, akit Soros vagy Gyurcsány, pláne, a migránsok mozgatnak. Ennyire nem lehet hülye ez a nép, hogy megint beveszi ezt a maszlagot! Rosszul vagyok a migránsozástól. Kerítés van, és marad, mondja az ellenzék – talán nem elég hangosan és gyakran. Ha milliók jönnek, a kerítés úgyis kidől. A rengeteg pénzből fejlesztett szuper magyar haderő fogja őket megállítani? Lőnek majd a gyerekekre, nőkre? Ezt a problémát mi nem tudjuk megoldani, Orbán sem tudja, csak a választási sikerért hozza mindig elő. Ki, mikor látott itt migránst utoljára? Ja, persze, ott vannak a letelepedési kötvényesek, csak azokat Orbán hozta, mi fizetjük meg az árát. Elegem van a hülyeségből, a népbutításból. Hiszem, hogy győz az ellenzék. Az előző – szerintem elcsalt – választáson a választó választók fele szavazott az ellenzékre, azóta csak nőhetett ez a szám. Ja, és nem leszünk kínai, orosz, török gyarmat! Elég baj az nekünk, hogy orbángyarmat lettünk.

  Válasz
 • 2021.07.11 - 12:38
  Közvetlen hivatkozás

  És ki ez a Trill Zsolt? Vén marha vagyok, de ez a név nálam még nem került elő. Biztos színész, vagy csak mondja? Mert nyalni azt tud! És ezt most megfizetik. A Beregszászi Illyés Gyula Magyar Színház alapítói közé tartozik, pályafutása a kezdetektől összefonódik a színházalapító-rendező Vidnyászky Attilával. Így már világos!

  Válasz
 • 2021.07.14 - 22:31
  Közvetlen hivatkozás

  Én szeretnélek megkérni húzzál szépen vissza azzal TETŰ VIDNYÁSZKYVAL EGYÜTT UKRAJNÁBA és akkor nem kell meghalnod te faszkalap!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.