Sorting by

×

Csudijó horoszkóp azoknak, akiknek februárban kolbászból ígérkezik lenni a kerítés!

A januárt lassan kipipálhatjuk, volt, amilyen volt, de semmi ok a csüggedésre, ha nem voltál elégedett, mert rögvest következik a február, ami új ígéretekkel és lehetőségekkel kopogtat. Azonban nem minden csillagjegy szülöttét bíztathatjuk kiugróan szerencsés napokkal, de a jó hír, hogy a kimaradottakra sem vár semmi kifejezetten rossz. Nézzük, mit mond a horoszkóp!

A Mérlegre irányul minden figyelem februárban

Kedves Mérleg! Számodra igazán kecsegtető lehetőségeket kínál a kínai holdújév. Februárban igazán elemedben lehetsz, most magabiztosabbnak érzed magadat, mint bármikor. Alig várod, hogy kimozdulhass, amit nagyon jól is teszel. Fogadj el minden meghívást a bálokra, a különböző társasági eseményekre.

Újra valódi önmagad lehetsz, sztárként csilloghatsz a reflektorfényben.

Ne lepődj meg, ha mindenki a te társaságodat keresi. Flörtölj, ismerkedj, ez az időszak pontosan erre való.

Addig is, péntekre ez várható…!

Nem várt látogatók kopogtathatnak ajtaján, kedves Mérleg, hogy megvitassanak a közösséget érintõ dolgokat. A beszélgetés néhol éles szóváltássá is fajulhat, ám ön remekül kézben tudja tartani a dolgokat, így hamar élére áll a vitának és megmutatja a kompromisszumos utat, amivel mindenki elégedett lehet. Legyen türelmes és érveljen részletesen, akkor kerülheti el legkönnyebben a félreértéseket.

A Halak újjászületik februárban

Kedves Halak! Február 19-én a Nap a jeledbe lép, vagyis erősen közelít a születésnapod is. Most nem baj, ha álmodozol és fantáziálsz, sőt a legjobban teszed, hiszen ezeket az álmokat könnyedén megvalósíthatod az előtted álló hónapban. Meditálj, lazíts és pihenj minél többet, engedd el a feszültséget, a stresszt, és érezd jól magad. Megérdemled az örömet. Tekints pozitívan önmagadra, és a lehetőség szinte az öledbe pottyannak. Csak ki kell nyújtanod érte a kezed. Ugye megteszed?

Addig is, péntekre ez várható…!

Valószínűleg, ma kifejezetten mehetnékje van, amikor is semmi kedve sincs egyhelyben ülni. Ennek megfelelően, ragyogó ötlet lehet most részt venni egy nagy összejövetelen, vagy társadalmi eseményen, de akár csak egy séta a városban, az embereket nézve, hova mennek, mit csinálnak, is kikapcsoló és inspiráló lehet. Szép napot, kedves Halak! Ússzon az árral!

<<< Ezt olvastad már? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.