Csillagjegyed tudja és mondja: erről szól az idei nyarad! - Városi Kurír

Sorting by

×

Csillagjegyed tudja és mondja: erről szól az idei nyarad!

Te még nem is sejted, de a csillagok már tudják mitől szól majd nagyot az idei summer projekted. Ha érdekel, keresd ki a csillagjegyedhez tartozó leírást és kezdj el törpölni azon, hogy mindaz mit jelent “rád lefordítva”. Nézz a szavak mögé is, hiszen az egyszerűen olvashatón túl ott is megbújhat egy-egy üzenet Neked!

Hirdetés

Kos

Általában végigpörgöd a beachszezont, de idén valahogy egy kis visszafogottságra vágysz. Vegyél néhány szuper önismereti könyvet és told maxra az énidőt, mert most ez fog a legjobbat tenni neked.

Bika

Valld csak be, hogy imádsz pletyizni a barátnőiddel, igaz? Júniustól még Pletykacica is megirigyelheti majd a mindennapjaid, mert annyi izgalmas infó jut majd a birtokodba.

Ikrek

Már előre izgulsz, hogy alig lesz pénzed a fesztiválokra és a menő szettekre együttvéve? Felejtős a félelmed, mert annyira szuper budgetet tervezel majd, hogy mindenre jut, amire valójában szükséged van.

Rák

Általában nem te vagy a legmagabiztosabb jegy, de a szülinapod közeledtével mindig turbóra kapcsol az önbecsülésed. Ezt pedig a többiek is megérzik és azonnal a középpontba kerülsz majd: a melóban és a bulikban egyaránt.

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.