Havas Henrik hű önmagához, egyszerre száll bele Bróker Marcsiba, Kósa Lajosba és Deli Gergelybe, az Alkotmánybíróság főtanácsadójába

Havas Henrik 2019 vége óta az N1TV-n jelentkezik apró szösszenetekkel, egyik sem éri el az 5 perces időtartamot. Éppen ezért olyan élvezetes ebben a „zanzásított” formában, mert minden szakmai jegy, ami eddig is védjegye volt az újságírónak, fellehető benne. Havas már a rendszerváltás tájékán az ország leghitelesebb médiaszereplője volt – mutatta ki egy akkori közvéleménykutatás.

Az alkotmánybíróság főtanácsadója, a svindler, és a politikai Jolly Joker

Havas a Mandiner egy cikkét, amit Deli Gergely az Alkotmánybíróság főtanácsadója jegyez, szedi apró darabokra. A cikk annak apropóján készült, hogy az ország „Bróker Marcsiját” elítélték elsőfokon, méghozzá 10 kemény évre  + „az apró”. Ő volt az az asszony, aki sokakat, köztük Kósa Lajost, a Fidesz alelnökét is azzal „fírolta” be, hogy sok milliárdos mesés örökség várja őket, csak addig kellene némi áthidaló segítség, amit majd 40% kamattal ad vissza. Kósával az idők folyamán egyre szorosabbra fűzte -mert tehette- az üzleti kapcsolatot.

Erről a különös ügyről elmélkedik az Alkotmánybíróság főtanácsadója, akinek eszmefuttatását elemzi Havas Henrik a maga különösen csípős, olykor erős stílusában, de erről nem szólunk többet, nem szeretnénk lelőni a poént.

Jó szórakozást kívánunk!

Havas megmondja Best off!E

Előzmény

 

havas Henrik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük