Sorting by

×

Esti karantén-horoszkóp annak az 5 csillagjegynek, akik a legjobban viselik a bezártságot

Igazán jó tulajdonsággal bírnak az alábbi csillagjegyek szülöttei vírusválság idején! Karantén alatt  lakásunk 4 fala között kell megpróbálnunk boldognak, kiegyensúlyozottnak lenni. Legalábbis általában. Lássuk, kiknek megy ez könnyebben a horoszkóp szerint!

Iker

Az iker jegy szülöttei hátán fát lehet vágni, ha úgy dönt, hogy jól fogja érezni magát. Párjuknak nincs más dolguk, mint folyamatosan azt éreztetni velük, hogy nem kényszerűségből választották a házi karantént, hogy nem kidobott idő, amit otthon töltenek, hanem biztosak lehetnek benne, hogy megtalálják a tartalmas időtöltés formáit. Mivel kiemelkedően kreatívak, -ha megkapják a kezdőlökést- az első sokk után megtalálják azt, amiben kedvüket lelheti az egész család. Figyeljék meg, szinte rosszul fogja érezni magát, ha vissza kell zökkenni a vírusválság miatt félbeszakított “rendes kerékvágásba”. mondja a horoszkóp.

Bika

A Bika jegy szülöttei hátán fát lehet vágni, türelmesek, kedvesek, amíg érzik, hogy szükség van rájuk. Karantén alatt úgy szereti jól  a Bikákat, ha ahányszor csak teheti, megemlíti, hogy milyen jó, hogy pont vele lehet “bezárva”. A Bika hölgyek szívesen töltenek időt a konyhában és örömmel tölti el őket, ha a család ebéd, vagy vacsora után elégedett arccal csak annyit mondanak: ez isteni volt! A férfi Bikák szívesen barkácsolnak, úgyhogy, ha van otthon szerelni való, gondoskodjon minden napra egy-egy bütykölésre alkalmasról. Higgye el, mindenkinek jobb, ha elszöszmötöl és a sikeres szerelés után bezsebelheti a dicséretet.

Vízöntő

Hihetetlen tudásvágy van a jegy szülötteiben, amit a lakás négy fala között sikeresen tud csillapítani. Elővesz egy régen olvasott könyvet, ráhúzza magát a telefonjára és egyik keresésből csap át a másikba. Azonban nem kell féltékenykednie, nem egy harmadik ütötte fel a fejét párja életében,  csak annyi történt, hogy rábukkant egy érdekes címszóra és onnan nem volt megállás. Persze az így megtudott újdonság akkor ér igazán valamit, ha megszerzése után azon nyomban tovább lehet adni az új tudást. Hallgassa végig türelmesen, hiszen kedvese szeretné megosztani Önnel az élményt, ami -mint tudjuk- nem magányos műfaj.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.