Sorting by

×

A horoszkóp most elárulja, melyik csillagjegyekből válik a legjobb szülő

Szülőnek lenni- izgalmas és annak tudata, hogy egy apró emberke élete teljes mértékben tőled függ, egyszerre ijesztő és izgató. Ez arról szól, hogy a szülők nem csak gondoskodnak a gyermekük szükségleteiről. Hanem a gyermeknevelés felelősségének a terhe is nyomja a vállukat. Pontosan a szülőktől függ, hogy mennyire jó emberré válik a gyermekük. Lássuk  milyen “szülő sorrendet” állít fel a csillagjegyek között a horoszkóp

A legjobb szülők

A horoszkóp 5 csillagjegyet válogatott be abba a csoportba, amelybe a legodaadóbb és a leggondoskodóbb szülők kerültek. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy azok az emberek, akik nem ebbe a csillagjegyben születtek, rossz szülők lennének. Ez csak egy érdekes megfigyelés.

Bika

Az első helyet a gondoskodó és felelősségtudó Bikák foglalják el. Hűséges partner, értelmes szülő, a Bika mindig nagyon gyakorlatias és takarékos. Stabilitás és belső harmónia amit a Bika feltétlenül átad a gyermekeinek.

Rák

Érzékenysége és együttérzése miatt a Rák rendkívüli figyelmet szentel a gyermekének az igényeire. Az érzelmessége ennek a csillagjegynek az, ami erősen összeköti a családot, ennek ellenére a nehéz helyzetekben tud hidegfejjel dönteni, és ez a kettőség nagy hatással lehet a gyerekeire is.

Oroszlán

Vitathatalan vezető tulajdonsága a „királyi” jegynek, öröklődik gyermekeiben. Az Oroszlán tudja, hogyan használja rendkívüli elméjét, bármilyen fellépő probléma esetén. Kiváló humorérzéke és életvidámsága segít átvészelni a viszontagságokat és könnyedén átlép a problémákon.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.