Februári horoszkóp-jelentés: a Kos élete nagy változását élheti meg, a Bika házatáján minden OK, a Rák bevállalós döntésre jut

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A csillagok állása szerint 2022 februárja bővelkedik a változásokban, a legtöbb csillagjegy szülöttének újdonság kopogtat be az ajtaján. Az, hogy mindez beteljesül-e, alapvetően fontos, hogy bevállalják-e az ismeretlenbe ugrást, hogy belevágnak-e álmaik megvalósításába, vagy maradnak a langyos ismertben. A horoszkóp megteszi a magáét, most Önön a sor, hogy döntsön!

Kos – havi horoszkóp

A hónap első felében némi önkorlátozásra lesz szüksége a szeretteivel szemben, törekedjen arra, hogy kapcsolataiban minél nagyobb mértékben engedje érvényesülni mások szándékát is. Ebben az időszakban fokozottan kerülje az adósságot és a felesleges pénzköltést. Ha szükséges, átmenetileg adja lejjebb az igényeit is. Hamarosan mindez a hasznára válik. Az elmúlt időszakban több ideje lehetett önmagára, kedves Kos, ami meg is látszik. Kipihent, ezért gondolkodása is kreatívabb és energikusabb ma. Ennek hála jobban átlátja dolgait mind a munkájában, mind pedig a magánéletében és rendkívül gyorsan talál megoldást feladataira, valamint az esetlegesen adódó problémákra.

Használja ki, hogy ennyire friss az elméje és írjon ötletlistát, hogy semmi ne vesszen kárba értékes gondolataiból.

A hónap közepén kiderülhet, hogy egy régi álma, vagy terve elérhetővé válik, ehhez azonban komoly mértékű megújulás szükséges. Hogy mindez nem túl nagy ár-e, arról senki más nem tud dönteni, mint Ön. Ha bevállalja a dolgot, megváltozik az élete és ez természetesen némi kockázattal is jár.

A hónap vége viszont izgalmas kalandokat ígér. Hogy mindezt felhőtlenül élvezni tudd, ebben az időszakban fokozottan ügyelj a megjelenésedre és az egészségedre. Ha kell, alkalmazz kúrákat, amellyel kampányszerűen tudod megújítani a külsődet és nem utolsósorban a lelkedet is.

Bika – havi horoszkóp

A hónap elején belső béke, kedvesség és harmonikus kapcsolatok jellemeznek majd, emiatt érdemes ebben az időszakban minél több idődet eltöltened a szeretteiddel. Ha lehetőséged adódik, iktass be egy utazást is velük. Ha viszont úgy adódik, hogy dolgoznod kell, a munka is kellemesebbnek tűnik most a kedvező légkör miatt. Egy távolról érkező küldeményt vársz, ami már jó ideje késik, ezért azt hiheted, hogy elveszett. Nyugodj meg, kedves Bika, valószínűleg valami adminisztratív hiba okozza a csúszást. Egy másik kisebb kellemetlenség is érhet. Munkahelyeden lehet, hogy elromlik egy eszköz, ami szükséges a hatékony munkavégzéshez és csak egy másik, régebbi szériával helyettesíthető, ami inkább jelent több kényelmetlenséget, mint segítséget. Amíg a szerelőre vársz, inkább nézz olyan dolog után, amit gördülékenyen végezhetsz.

A hónap közepén váratlan változások teszik izgalmassá az életed, némelyikkel szemben talán bizalmatlanabb lehetsz, emiatt könnyel elképzelhető, hogy átmenetileg bezárkózol majd. Belső erőd és önismereted azonban hamarosan győzedelmeskedik és erőt ad ahhoz, hogy ezeket az elkerülhetetlen dolgokat beépítsd az életedbe.

A hónap végére nagyon elfoglalt és produktív leszel, ami azt eredményezheti, hogy egyre többen figyelnek fel a környezetedben arra, amit csinálsz. Ez további erőt és bátorságot ad majd, amit még az sem tud érdemben befolyásolni, hogy valakiben viszont csalódnod kell majd. Ezekben a napokban a szerelmi kapcsolatod stabilitása is kihívásokkal küzdhet és ez ügyben hamarosan komoly tennivalóid lehetnek.

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap elején a megnövekedett feladatok és néhány zavar, félreértés hibákat eredményezhet, melyeknek csak egy részéért lehetsz felelős, ugyanakkor az eredménye főleg téged sújt majd. Ebben az időszakban fokozottan ügyelj minden üzleti, pénzügyi döntésedre és igyekezz fél szemmel a környezeted felé is figyelni.

A hónap közepére kemény munkával visszaállhat a normál rend az életedben, de ehhez kemény helytállással kell bizonyítanod rátermettségedet. Most fokozottan kell ügyelned az intrikákra és a provokációkra, amelyek főleg egy személytől indulhatnak majd el. Ne reagálj feleslegesen semmire és bármennyire is forr benned a méreg, maradj higgadt. Ha felrobbansz, elérte a célját.

A hónap végén egy izgalmas kalandban lehet részed, amely talán nem nélkülözi a romantikus elemeket sem. Mindez növeli az önbizalmadat és lehetőséget ad arra is, hogy kiürítsd a fejedből mindazt, ami feszültséget okoz. Mire véget ér a hónap, már a munka is kellemesebbnek tűnik majd, mint azelőtt.

Rák – havi horoszkóp

A hónap eleje elhozza számodra a változás lehetőségét, de arról már neked kell döntened, hogy ezt a változást mennyire és milyen szinten építed bele az életedbe. Jó stratégia lehet, ha betartod a fokozatosságot és minden újabb lépésed előtt értékeled, mi történt addig. Ebben az időszakban legyél nyitott, de egyben óvatos is az új ismeretségekkel.

A hónap közepe jó híreket és érdekes információkat hoz, de egyben azt is okozza, hogy fokozódó viták kereszttüzébe kerülhetsz. Az természetes, hogy ugyanarról neked más sut eszedbe, mint ásnak, hiszen nem vagyunk egyformák. Ne feledd, nem feladatod, hogy a környezetedben mindenkit meggyőzz a saját véleményedről.

A hónap vége egy új célt, egy új projektet hozhat számodra, amely igazán inspiratív és szórakoztató lehet. Itt az alkalom, hogy valami különlegessel foglalkozz és különlegesnek érezhesd magadat. Használd ki az ebben rejlő lehetőségeket! Ebben az időszakban egy új és izgalmas ismeretség is vár rád, de hogy ez milyen irányban fejlődik, azt ma még nem látni.

<<< Ha van kedved, nézz bele a többi horoszkópba is! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük