Kocsis Máté a fiatalok felhasználásával vádolja Gyurcsányt, és elhiszi, hogy nem tűnik fel senkinek, ahogy felhasználja fel Őket!

Újabb fejezettel örvendeztette meg a facebook népét Kocsis Máté, aki szerint Gyurcsány volt miniszterelnök gyáva módon fiatalokat tol maga elé, és velük mondatja el azt, amit ő nem mer.

… és Kocsis Fidesz-tótumfaktum elhiszi, hogy nem átlátszó!

Mint arról a Városi Kurír is beszámolt, Gyurcsány Ferenc és Kocsis Máté nagy üzengetésben vannak.

Megérkezett a -per pillanat- utolsó üzi….

Nemes (?) egyszerűséggel (!) csak “szemkilövető Gyurcsány”-ként említi levelezőpartnerét, majd sebtiben baromi bevállalósként gyávának is titulálja.

“Breaking”Reagált” a szemkilövető Gyurcsány a tegnapi írásomra. Persze gyáva módon fiatalokat tolt maga elé, velük mondatta el, amit ő nem mert.

Kedves fiatalok! Épp erről írtam nektek tegnap. Épp arról, hogy csak felhasznál titeket Gyurcsány, és látjátok, ez is történt.

Jó nektek, hogy titeket már nem vernek agyon, ha tüntetni mentek! A mostani kormány soha nem lövetett rátok, és soha nem ütlegeltek titeket véresre viperával.”

Itt egy pillanatra megakasztom Kocsis fennkölt visszaemlékezését a hős időkre….

Még nem volt olyan régen, amikor a nerizmussal nem egyetértők békésen dudálgatni mentek, aztán hipp-hopp a rend őrei százezres bírságokkal jutalmazták az ellenvéleményt. Megjegyzem, nem borogattak kukákat, nem gyújtogattak, egyszerűen és vészesen dudáltak. Azt se feledjük, hogy egy-egy megosztott ellenvéleményért hajnali rabosítás járt, mert ugye csak az nem téved, aki nem dolgozik.

Vissza az örökbecsűhöz”….

“Nem is veletek állok vitában, hanem az országot kifosztó, népére támadó Gyurcsánnyal.

Azért küzdünk, hogy a kiscica legyen az egyetlen, akit még meg tud etetni bármivel.”

zápor

2 hozzászólás

 • 2020.05.27 - 17:09
  Közvetlen hivatkozás

  A hazudozó, csaló kocsis(köznév itt)aki az idős házaspárt kitúrta a házából polgármesterként,letagadta a balatoni nyaralót,- milyen erkölcsi alapja lehet a szavainak.Ráadásul fiatalokat uszít!,-ami utólsó hitvány dolog-nevéhez méltó!

  Válasz
 • 2020.05.27 - 19:24
  Közvetlen hivatkozás

  Lehet mondani bármit,vádolni/joggal,vagy anélkül/bárkit! Gondolom,kedves Kovács+Béláné egy kis ablaknál állt,és látta,ahogy ez a hazudozó Kocsis túrja kifelé az idős házaspárt a házából?!-vagy csak hallomásból értesült,netán önt túrta,és első kézből tiszta lelkiismerettel írja ezen vádakat? – vagy……Viszont itt a mi derék Ferenc “barátunk”/volt miniszter elnökünk/ – ő a saját bandája gyűlésén értékelte tevékenységüket! – tudtommal senki sem ágált az elmondottak ellen! Legalább egy felállt volna,hogy Feri testvér,hát én nem hazudtam a népünknek reggel,éjjel,meg este! – én éjjel tiszta lelkiismerettel alszom!- a reggel ,meg este,esetleg napközben az rendben van! – de éjjel,az neem!- főleg azoknak,akinek a bizalmát élvezzük!- SOHA!Ferike sem mondta,hogy ez egy összevágott hang felvétel! Ez egy IGAZSÁG – beszéd volt / mondta büszkén/! – a CSÚNYA, GALÁD az volt,aki kiszivárogtatta!-Az bizony,szerintem is! Egy ilyennek nincs helye a cocilista pártban! – igaz már Ferenc sincs ott! Ilyen kiszivárogtatókkal megértem,hogy nem akar majd…..kormányozni! – mert akar!,hogy rendben menjenek a dolgok,szeretett hazánkban,és az övében is!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük