Schmuck Andor jól bevédte a Fideszt és Tarlóst – lehet a kasszához fáradni…..

A kedd esti ATV-n futó Egyenes Beszédben Schmuck Andorról újra kiderült, hogy messze nem ellenzéki, éppen ellenkezőleg, úgy tűnik, Schmuck célja (feladata) nem más, mint a zavarkeltés. 

A vád, amitől holnaptól zeng a kormánysajtó….

A Tisztelet Társasága ügyvezetője kedden jelentette be, hogy szeretne főpolgármester lenni Budapesten. Este már hozzátette, hogy ha ez nem sikerülne, már egy éve készül csapatával az V. kerületben a polgármesterségre. A főpolgármesterjelölti előválasztásra azt jelölte meg fő programpontjaként, hogy megvédi a nyugdíjasok utazási kedvezményét – lást: Fidesz: nyugdíjvédelem.

Puff neki!

Ebben a témában azonnal gyanúba keverte az ellenzéki pártokat, hiszen sejtelmesen beszélt arról, hogy az elmúlt időszakban orra alá dugtak – valakik, akiket nem nevezett meg – egy háttértanulmányt, amiben arról értekeztek, hogy át kell rendezni a nyugdíjasok utazási kedvezményrendszerét.

Mondandóját azzal egészítette ki, hogy a fent nevezett dokumentumot természetesen

nem a kormánypárt, hanem valamelyik ellenzéki párt készíttette.

Azt, hogy melyik, a műsorvezető többszöri kérdésére sem volt hajlandó elárulni

Ezzel sikeresen gyanúba keverte valamennyi ellenzéki pártot. Ezt követően még arról is beszélt a frissen bejelentkezett, hogy meg kellene köszönni Tarlós István jelenlegi főpolgármesternek, Orbán Viktor helytartójának, hogy

egyben tartotta Budapestet.

Lehet menni a Fidesz-kasszához…..

Rónai Egon csodálkozó tekintetére reagálva elmondta, hogy micsoda kiváló ötlete volt Tarlósnak (?) hogy a kerületi polgármesterekből rakták össze a Fővárosi Közgyűlés zömét. Aki egy kicsit is érti, hogy mi történt, annak világos, hogy ezzel az ötlettel kitalálója nem egyben tartotta, hanem szétverte a fővárost, de a közgyűlést egészen biztosan. Schmuck tehát szokásához híven újra valamelyik párt – nem is titkolja nagyon, melyik – érdekeit képviseli a függetlenség spanyolfala mögé bújva.

Schmuck ATV-s szereplése mintegy fanfárul szolgált annak, hogy holnaptól a teljes kormánypárti sajtó – ami nem kevés – arról szóljon, hogy az ellenzék, így un block – már megint meg akarja lopni a nyugdíjasokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük