BanánköztársaságGyorshír

Sehallselát Dömötör

Buta tán, mint hat ökör? Dehogy: csak cinikus, gátlástalan, aljas: bármit belemond a süket és vak világba.

A Fidesz szakmányban antiszemitázza a Jobbikot

És ő csak egyike – igaz, a legtöbbet szereplők közül való – a fideszes papagájkommandó „harcosainak”

A Fidesz egy ideje – pontosan tudni, mióta – szakmányban antiszemitázza a Jobbikot. Talán vissza kellene szólni neki, hogy ne kiabáljon farkast stb. – ahogy annak idején ő reagált a „ballibsik sivalkodására”…

Félreértések elkerülése végett: szerintem a Jobbik lényege nem változott, cukiságkampánya  megtévesztő szándékú, és a vele való összefogást elfogadhatatlannak tartom. Na de, hogy a Fidesz álljon elő antiszemitázással…

Azelőtt a „ballibsik”-ről mondták

Igaz, antiszemitáztak korábban is, csak éppen másképpen: a „ballibsikről” mondták, hogy az antiszemita, aki antiszemitázik….

És most… Az ember esze megáll: naponta hantáznak bele a világba, és nincs egyetlen újságíró sem, aki visszakézből pofán csapná őket saját múltjukkal – és persze mocskos jelenükkel!

Erről sokszor elmondtam a véleményemet – például itt  is.

Most igazából egyetlen kérdés foglalkoztat: mit szólnak ehhez a Fidesz jó 20 éve folyamatosan antiszemita, cigánygyűlölő és homofób hecckampányokhoz szoktatott hívei?

Az igazi Fidesz-hívek felülről bármit elfogadnak

Úgy tűnik, kedvenc „pártjuktól” ezt is elfogadják. Alighanem azt gondolják: elfogadunk mindent. Elítéljük mi, ha kell, az antiszemitizmust meg a többit is.  Csak kapjuk meg naponta a vagy tucatnyi sorosozó zsidózást, no meg a cigányozást és a buzizást is, felülről… Mert anélkül sehová, egy tapodtat se..!

Isten látja lelküket: nem tetszik ez nekik sem. De ha a zsidó-cigány-buzi-libsi-komcsi Soros a mindenre kapható bérenceivel rátámad keresztény kultúrájukra, hát védekezniük kell..!

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

http://varosikurir.hu/az-antiszemita-varga-biro-tamas-kormany-uj-udvoskeje/

About Author

Szólj hozzá!