Semjén Zsolt pápai áldást kapott szülinapjára – Ha Ön is szeretne, nincs akadálya!

Semjén Zsolt hatvanadik születésnapja alkalmából apostoli áldást kapott Ferenc pápától – írta Facebook-oldalán a miniszterelnök-helyettes. Ha Ön is szeretne egyet, kattintson a megfelelő oldalra és már küldik is!

„Kedves meglepetés” 

A KDNP-s politikus által közzétett üdvözlőlapon az olvasható, hogy

Őszentsége Ferenc pápa szívből adja apostoli áldását hatvanadik születésnapja alkalmából Semjén Zsolt életére, családtagjaira és barátaira, kérve számukra a bőséges mennyei kegyelmek és vigasztalások ajándékát és a Boldogságos Szűz Mária állandó segítségét.

Ha Ön is szeretne…..

Ferenc pápa elemosinariusa, Konrad Krajewski bíboros a magyar nyelvű áldások kérését is hivatalának általános ügyintézési körébe vonta. Ennek megfelelően a Pápai Alamizsnahivataltól – mely a Vatikán egyik épületében működik – magyar nyelvű pápai áldást lehet kérni – írta a magyarkurir.hu.

Aki Rómában jár, személyesen a hivatalban leadhatja kérését. A Szent Péter-bazilikától a Vatikáni Múzeumok felé indulva, a Szent Anna-kapunál kell a svájci gárdistáknak szólni, hogy az Alamizsnahivatalba szeretnénk menni.

A hivatal honlapján található többnyelvű tájékoztató segít az eligazodásban, mely tartalmazza a nyitvatartási időt is.

A pápai áldások kérésének feltételei, módozatai, illetve azok az alkalmak, amelyekre pápai áldást lehet kérni, megtalálhatók a Pápai Alamizsnahivatal honlapján.

Ha a fotelben ülve kérné….

Magyarországról a következő dokumentumot letöltve (IDE KATTINTVA), a kitöltött űrlapot kinyomtatva, postai úton lehet pápai áldást kérni.

Érdemes figyelembe venni, hogy az űrlapon megjelölt címre körülbelül egy hónap alatt érkezik meg az áldás a kérés elküldését követően. Mindenkinek fontos tudnia, hogy a pápai áldással kapcsolatban felmerülő költségek kizárólag az oklevél elkészítésének és postázásának a költségét tartalmazzák, valamint azt a hozzájárulást, amely a pápa karitatív tevékenységének támogatását segíti.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Mindenesetre mi megrendelőlap és posta költség megfizetése nélkül kívánunk boldog születésnapot Semjén Zsoltnak!

One thought on “Semjén Zsolt pápai áldást kapott szülinapjára – Ha Ön is szeretne, nincs akadálya!

  • 2022.08.09 at 17:22
    Permalink

    Tőlem kapott volna a szivlapattal olyan áldást, hogy a takony menetet vágott volna a nyakába…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.