A Fidesz és maga a Keresztapa rendszeresen elhadovál valamit a zéró toleranciáról meg hasonlókról, ám két zéró toleranciázás között maga is cinikusan zsidózik – aktuálisan leginkább sorosozik.

„Ezek a képek Magyarországon senkit nem emlékeztetnek antiszemitizmusra” – hazudta vigyorogva Orbán Viktor, aki nem egy szélsőjobboldali párt sámánja, hanem – kimondani is szörnyű! – „Magyarország miniszterelnöke”. Mióta már! – S vajon meddig még..?

 

Végtelenített hecckampány

Bizony, senki vagyok, mert engem emlékeztetnek… Pontosabban azt gondolom, hogy ezeknek a képeknek és a Fidesz egész, nagyjából 1998 óta végtelenített hecckampányainak semmilyen más értelme, tartalma sincs, mint aljas indítékból és folytatólagosan elkövetett üzérkedés a rasszista és mindenféle más, gyűlöletkeltésre alkalmas, alantas indulatokkal.

A Fidesz és maga a Keresztapa rendszeresen elhadovál valamit a zéró toleranciáról meg hasonlókról, ám két zéró toleranciázás között maga is cinikusan zsidózik – aktuálisan leginkább sorosozik. A zsidózáson kívül időnként alig takartan, sunyi módon cigányozik (például arról beszél, hogy nem azokat támogatják, akik gyermekeikből, hanem azokat, akik gyermekeikért élnek…) és homofób propagandát is hirdet. Mindebben a mai Izrael – Netanjahuval az élen – és bizonyos hazai zsidó szervezetek gyalázatos módon kollaborálnak.

Semmit sem ért szerintem a valóságból az ellenzék, annak „demokratikus” része sem, ha azt nem érti: elsősorban a maffia üzleti tevékenységét, az ország „fölvásárlását”, fölzabálását, az EU-s pénzek elrablását kell bírálnia, elutasítania, támadnia – de ahhoz elkerülhetetlen annak az ideológiai zagyvaléknak a leleplezése, amely arra hivatott, hogy takargassa a mocskos ügyeket.

Az az ideológiai zagyvalék, amelyről beszélek, a XX. század legaljasabb diktatúráitól „kölcsönzött” goebbelsi-finkelsteini hecckampányt jelenti, amelyben fuldoklik Magyarország tisztességesebb része. De azért Finkelstein szerepét nem kell túlbecsülni: még sehol sem volt – legalábbis Magyarországon nem –, amikor a Fidesz úgy döntött, gazember lesz.

Az embernek megáll az esze,

amikor demokraták itthon és külföldön óvatosan kérdezgetik a maffia vezetőit például a Soros-kampány „esetleges” antiszemita konnotációjáról… Ennek a magatartásnak jelentős szerepe van abban, hogy Európa közepén 2010 óta hatalmon lehet egy elképesztő maffia, amely folyamatosan „kampányol”, és kampányaiban mind gátlástalanabbul használ goebbelsi elemeket.

Teljesen mindegy, hogy a maffia vezetői közül ki antiszemita, ki csak úgy tesz, mintha – bár egyértelmű, hogy mind többen hirdetik a propagandát a „valódi” antiszemiták közül. A lényeg, hogy a „párt” körül összegyűlt egy olyan támogatókból álló relatív többség, amelynek egy része – szerintem alighanem többsége – harcosan antiszemita, cigányellenes és homofób, azaz a „nemzetikereszténység” védelmezője („védelmező” – a Fidesz által meghonosított jelentésben). E relatív többséget tüzeli az a „köz- és terrormédia”, amelynek párját Európában ma még nem találni: nincs az a mélység, amelybe le ne ereszkednék. És ehhez – egészen hihetetlen módon – „ellenzéki” újságírók, politikusok is társul szegődnek, „vitaműsorok” részvevőiként.

A Soros-Juncker plakátkampányra a Néppárt és annak vezetője, Manfred Weber igen határozottnak tűnő választ adott. Ebből az ember azt gondolhatta, végre elszánták magukat a Fidesz kihajítására. De persze nem eszik olyan forrón a kását…

A Fidesz válasza a megszokott:

itthon hangosan hőbörögnek, vádaskodnak, gyalázkodnak; kint úgy tesznek, mint aki mindig meghallgatja a bírálatokat, akivel lehet beszélni – hisz annyi példa van rá… Jó, nekem igazából egy sem jut eszembe, de mondják…

Hogy mikor akarták leállítani a Soros-Juncker plakátkampányt (no és a tévéreklámokat, leveleket, egyebeket), azt nem tudni. „Magyarország kormánya” azt hazudja, március 15-én.

Na de hát Weber épp azt mondta, hogy azonnal hagyják abba, és Orbán kérjen bocsánatot, hisz megbántotta őket…

 

Március 15-éig majd két hét van még hátra: ezt nem nevezném azonnali abbahagyásnak. Arról nem beszélve, hogy ha már leszednék is, az újságokból, rádiókból, televíziókból, ocsmány szeánszaikból és leveleikből tovább ömlene az országra a mocsok…

Aztán Orbán nyilatkozott a Welt am Sonntagnak . A neokohn megnyugtatónak szánt címet is talált:

Orbán: a magyar zsidók számíthatnak a kormány védelmére

 Hiszen annyi mindent „megvédtek” már – nem igaz? Eggyel több vagy kevesebb – igazán nem számít…

Orbán nem ad gyakran interjút, külföldi lapoknak sem – aligha tévedek, ha azt gondolom, különös jelentősége van tehát. Megüzente a Néppártnak, hogy kinyalhatják… 

Néppárti bírálóit „hasznos idiótáknak” nevezte. De azért „Magyarország kormánya” „válaszolt” nekik...

A folytatásba: Orbán bemocskolja a nemzeti ünnepet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét