Városi kurír
A napi fontos.

Szájer: lelki betegek támadják Magyarországot

0 52

A Fidesz EP-képviselője szerint félnek a demokráciától. Szájer tehát új magyarázatot talált arra, mi is a bajuk a nyugatiaknak az Orbánnal.

Szájer szerint a világ….

Magyar Időknek írt publicisztikát a kormánypárt európai parlamenti képviselője. A Fidesz európai parlamenti képviselője megtalálta a magyarázatot, miért támadják annyira sokan a magyar kormányt (azaz az ő értelmezésében Magyarországot): félnek a nemzeti konzultáció miatt.

A képviselő szerint a lelki betegség terjed a világban: a demofóbia. Ez az ő olvasatában azt jelenti, hogy sokan félnek attól, hogy megkérdezzék a népet az igazán fontos kérdésekről – ezért is akarják megbüntetni Magyarországot, ami „a stabilitás szigete, erős kormánnyal”. Pedig valójában az, hogy a nemzeti konzultációban kiküldenek az embereknek hét kérdést, benne olyan, Soros Györgynek tulajdonított állításokkal, amelyeket ő aztán megcáfolt, Szájer szerint „a véleményük jóval részletesebb kifejtésére, nagyobb beleszólásra ad módot a polgároknak”.

(Forrás: hvg.hu)

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ