Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás
13. Egy tipp burgonya főzéshez
Hogy a burgonya száraz legyen, forrás közben adjunk hozzá cukrot és sót is. Ha kész, öntsük le róla a vizet, az edényt pedig tegyük vissza a tűzre és rázogassuk, hogy a burgonyák tökéletesen szárazak legyenek.
14. Hogyan vágd fel a friss kenyeret?
Mártsd a kést forró vízbe 10-15 másodpercre, majd lassú mozdulatokkal vágd fel a kenyeret.
15. Hogyan óvd meg egy értékes váza épségét?
Félig töltsd meg a vázát homokkal. A súly miatt nehezebben dől fel. Ez különösen hasznos azoknál a vázáknál, melyeknek kicsi a talpuk.
16. Hogyan tartsd frissen a tojásokat?
A tojások sokáig eltarthatók, ha egy dobozba sót öntesz és abba teszed a tojásokat. A dobozt tartsd száraz helyen.