Szenzációs! Minden csillagjegynek két oldala van, a legpontosabb jellemzés, amit valaha olvastam!

Mérleg

A Mérleg jegyében született személyek békések, jóindulattal és tisztelettel vannak a másik ember iránt. Szeretnek segíteni másokon és szeretik megőrizni az egyensúlyt az életükben.

Ez a fajta viselkedésük nem mindég praktikus azért mert mindig próbálják elkerülni a konfliktusokat, de előfordulnak olyan esetek amikor az ember muszáj megvédje magát. Néha a Mérleg jegyében született személyek nem biztosak magukban ezért úgy tűnhet, hogy lehetetlenség kiismerni őket.

Skorpió

A Skorpió vízjegy, aki ezalatt a csillagjegy alatt született az nagyon intelligens és gúnyos. Nagyon érzelmes, sokszor elrejti a valódi érzelmeit azért, hogy a körülötte lévő személyek ne használják ki. A Skorpió szervezett, találékony, független és lojális.

Másrészt pedig a Skorpió bosszúálló és jól ért a manipuláláshoz. Nem szereti, ha elárulják, hajlamos megfontolatlanul viselkedni, amit később megbán.

Nyilas

A Nyilas tűzjegy, azok a személyek pedig akik a nyilas jegyében születtek vonzzák a körülöttük lévő személyeket. A Nyilas optimista és kalandvágyó.

Mindezeknek a tulajdonságainak ellenére nagyon nehezen tud egy dologra koncentrálni, hamar kitör magából, ilyenkor nagyon ideges minden ok nélkül. Sokszor unatkozik, amikor ideges olyankor kontrollálhatatlan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük