Szerencsés csillagzat alatt születtél? Itt a válasz

Sokszor halljuk valakiről, akinek látszólag piszkos nagy mázlija van, hogy “neki csak megszületni volt  nehéz”. Most megtudhatod melyik az a négy csillagjegy amelynek szülöttei életük első percétől magukban hordozzák a siker ígéretét. Ha Te nem tartozol közéjük akkor sem legyél szomorú, hiszen a szerencse, mint jól tudjuk vak így téged is eltalálhat, különösen ha elé mész.

Szűz

szuz
Pixabay

A Szűz mindenben szerencsés, de főképp pénzügyekben, ezért nagyobb erőfeszítés nélkül is teljes, boldog életet él. Bármiből pénzt tud csinálni, az intuíciója és az intelligenciája segíti őt abban, hogy bármilyen helyzetet a maga javára fordítson.

A szerelemben is támogatják a csillagok, fiatalkorában elég zajos életet éld, de 35 éves kora után a dolgok egyensúlyba kerülnek.

 

 

 

 

Skorpió

scorpió
Pixabay

A Skorpió nem nyer a lottón, azért mert nem játszik, ha lottózna akkor szinte minden alkalomkor megnyerné a főnyereményt. Úgy tűnik, hogy a Skorpió a szerencséből és a szerencséért született.

Amikor nincs pénze akkor biztosan talál valamelyik zsebében, vagy egy szekrény fiókban egy kis tartalékot. Örül az őt támogató embereknek anélkül, hogy bármit is kérne tőlük.
Az intuíciója kitűnő, ezért mindig olyan üzleteket köt, amelyek számára előnyösek.

 

Oroszlán

oroszlan
Pixabay

Az Oroszlán tudatában van annak, hogy ő szerencsés csillagzat alatt született. Hírnévben és elismerésben van része, ő azt vallja, hogy mindez az ő erőfeszítéseinek az érdeme.

Bármilyen helyzetben elboldogul és bármilyen helyzetben ő a győztes. A szerelemben is szerencsés, mivel kitartó, egy idő után rátalál arra a párra, aki megfelelő a számára.

 

 

 

 

 

 

Nyilas

nyilas

A csillagok a Nyilas pártján állnak és emellett van egy védőangyala is. Az ő élete eléggé izgatott, de ez azért van mert nem tud hasznot húzni abból amit felajánlanak a számára.
A Nyilas minden lépésnél azt érzi, hogy valaki ott fent nagyon szereti őt, mindig a jó alkalmak kerülnek az útjába, ezen ő is elcsodálkozik.

Soha nincs pénzszűkében, pedig nem igazán izgatja magát azon, hogy még több pénzt keressen. A szerelemben is szerencsés, pontosan a számára legmegfelelőbb személyt találja meg.

 

 

 

 

Forrás: Bidista

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest