Mennyire vagy szerencsés az életben? A csillagjegyedtől is függhet! - Plusz a mára várhatók...... - Városi Kurír

Sorting by

×

Mennyire vagy szerencsés az életben? A csillagjegyedtől is függhet! – Plusz a mára várhatók……

Hányszor mondjuk, hogy “bezzeg neki csak megszületni volt nehéz…!”. Ilyenkor az jár a fejünkben, hogy az illető baromi szerencsés. De mi van, ha tényleg van összefüggés a születési idő és a mázlifaktor nagysága között? Nézz bele, hátha közelebb jutsz a megfejtéshez! Csak nem a csillagjegy a “ludas”?

Hirdetés

Kos

Sosem voltál az a típus, aki csak várta, hogy megtörténjenek vele a mázlis dolgok; mindig is a saját szerencséd kovácsa voltál. Megteremted magadnak a lehetőségeket, élsz velük, és ennek köszönheted azt, hogy jól alakulnak a dolgaid. Persze időnként veled is történnek szerencsés események, de te nem gondolod, hogy az életed kizárólag a véletleneken múlna.

…erre számíthatsz kedden!

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Bika

Sosem érezted magad szerencsés alkatnak, hiszen életed során már rengeteg rosszabb dolog történt veled. A megoldást pedig sosem a mázlidnak köszönhetted, hanem saját magadnak, mert képes voltál felállni, megrázni magad, és továbblépni. Ezért neked nincs is szükséged nyúllábra vagy szerencsepénzre, hiszen az életedet magad irányítod, és az akaraterőd az, ami jóra tudja fordítani a rosszabb helyzeteket is.

…erre számíthatsz kedden!

Amennyiben szeretne ma valaminek utána járni, úgy egy percet se késlekedjen, kedves Bika, mert az információ, az idő előrehaladtával, egyre torzulhat, halványulhat, igyekezzen tehát mielőbb felkeresni a legfrissebb forrást, s, ha lehet, első kézből megtudakolni, amire kíváncsi. Ha az esetlegesen nem megoldható, úgy viszont, mindenképpen fenntartásokkal és nagyon körültekintően kezelje, amit hall az üggyel kapcsolatban.

Ikrek

Az Ikreket tartják az egyik legszerencsésebb csillagjegynek, és hogy miért, azt már te magad is megtapasztaltad. Sokszor fordult elő, hogy épp akkor késtél el melóból, amikor a főnököd nem jött be, vagy pénzt találtál az utcán, ezért te tényleg hiszel is a szerencsében. De ugyanakkor nagyon intelligens, talpraesett jellem vagy, ezért te magad is hozzájárulsz ahhoz, hogy ilyen jól alakuljon az életed.

…erre számíthatsz kedden!

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma valaki, tán akaratán kívül is, de megbántja, s ez természetszerűleg, rosszul eshet önnek, ugyanakkor, igyekezzen ne belemerülni a bánatban, hanem inkább venni egy nagy levegőt, s hamar megbocsátani neki, hisz az idő a legnagyobb kincs, amúgy sem feltétlenül gondolta komolyan.

Rák

Szerencsés csillagzat alatt születtél, és még ha nem is mindig érzed így, tényleg elég mázlista vagy! Az élet folyton olyan lehetőségeket sodor az utadba, amit az emberek többsége sosem él át, gyakran nyersz a nyereményjátékokon, és valahogy mindig minden összejön, amit eltervezel. Nem csoda, hogy sokan irigykednek rád.

…erre számíthatsz kedden!

Akárhogy is, ma a legfontosabb, hogy semmiképp se keverje a magánéletet a munkával, tovább kiemelten figyelmezzen arra, hogy kinek, mit mond el, nehogy aztán valaki, egy gyenge pillanatában, visszaéljen a bizalmával. Legyen megfontolt és tartsa magát, még, ha nehéz is és szíve szerint a világba kiáltaná, ami a szívét nyomja, legalábbis addig, amíg nem sikerül leülnie legfőbb bizalmasával egy jó beszélgetésre.

<<< Jöhet még pár horoszkóp?>>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.