Szerénytelen sírfelirat

A Szex és New York dögös Samantha-ja meglepő dolgot tett: a családi sírkőre rávésette nevét, de nem csak a maga pucér valójában (Kim Cattrall) hanem azzal a szerény jelzővel, hogy „ Liverpool Kleopátrája”. Ebben az angol városban született a Golden Globe-díjas, 62 éves angol színésznő.

A dolog szépséghibája,

hogy a még életben lévő családtagok engedélyét nem kérte ki ehhez.

„Mintha megraboltak volna” –

nyilatkozta egyikük, Miss Cox, aki észrevette az új feliratot két éve, s a többi családtaggal karöltve jogi útra terelte a dolgot.

A per a napokban ért véget, s Kim került ki belőle vesztesen. A bíróság arra kötelezte, hogy állíttassa vissza a sírkövet eredeti állapotába.

„Liverpool Kleopátrája”

három hónapos volt, amikor szülei Kanadába költöztek, majd 16 évesen az Egyesült Államokba költözött, hogy színész karriert építsen. 2010-ben ugyan visszatért Liverpool-ba, hogy egy színdarabban, az Antonius és Kleopátrában – erre utalt a sírfelirat – szerepeljen.

sír
fotó: facebook

Kim unokatestvére Miss Cox

mindig is azt hangoztatta, hogy bár ő maga sosem találkozott a sztárral – mert anyja új házasságával megszakadt a kapcsolat a család azon ágával -, de nem tartja helyesnek, hogy egy olyan ember, aki élete nagy részében Kanadában és az USA-ban él, egyszer csak jön és rávéseti a nevét az angliai családi sírkőre. Kim válasza erre az volt, hogy

„A Cox család sosem tartozott az én családomhoz”.

Történt, ami történt, a karrierépítés azonban bejött Kim-nek,

akinek számos kanadai és amerikai film után a Szex és New York, férfifaló Samatha szerepe meghozta a világhírt. Nemcsak a híres filmben, de magánéletében is fontosnak tartotta a barátokat, akikről így nyilatkozott egyszer:

„A barátok azok, akik megkérdezik, hogy vagy, és várnak a válaszra”.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük