SZFE-kancellár: közel jár a helyzet a háborúshoz

Az egykori gépesített lövész szerint az SZFE-n kialakult helyzet “közel jár a háborús helyzethez”, de mint mondta, inkább a másik oldal éli meg csataként a helyzetet, ő nem.

biztos, hogy több párbeszédre lett volna szükség, ez hiányzott az elején.

Volt már színházban, mi a baj?

Szarka Gábor már négy éve nem katona, de dolgozott jogász- és diplomataként is, legutóbb pedig az NKE-n Campus-igazgat volt, így nem lát semmi kivetnivalót SZFE-kancellári kinevezésében. Bevallotta:

a művészeti kérdésekhez nem ért, de nem is akar hozzászólni, ő oktatásszervezési feladatokat lát el.

Ajánlat….

A kancellár szerint a 8 pontos ajánlat a magasabb bérekről, a rend helyreállításáért cserébe, nem ultimátum, hanem egyszerű ajánlat. Az átadás-átvétel miatt pedig fontosnak tartaná, ha bejuthatna az épületbe, hogy megismerhesse az iratokat.

“Ha valaki komoly ember, komoly vezető, akkor nem fog egy kocsi hátulján, egy kocsmában, vagy egy kávézóban úgy pénzügyi dokumentumokat aláírni”

– vélekedett Szarka.

Hozzátette: ha a diákok nem fogadják el a kuratóriumot, nyugodtan tüntethetnek, de a blokádot nem tartja elfogadhatónak.

“Az a legfontosabb, hogy mit csinálunk: egy nemzetközi szinten is elfogadott, mindenki által szeretett, modern, művészeti egyetemet, vagy helyben topogunk akörül, hogy a kuratórium jogszerűen lett-e kinevezve”

– fogalmazott.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük