Szijjártó a „puffogóknak, a károgóknak, az örökös elégedetlenkedőknek”: most jöjjenek elő!

A magyar labdarúgó-válogatott megnyerte csoportját a Nemzetek Ligája másodosztályát jelentő B divízióban, és feljutott az élvonalba, mivel szerdán az utolsó, hatodik fordulóban 2-0-s győzelmet aratott a török csapat felett, míg az eddig éllovas oroszok kikaptak Szerbiában.

Nemzetek Ligája: Magyarország – Törökország 2-0

A jövő évi Európa-bajnokságra kijutott magyarok, akik immár hat találkozó óta veretlenek, a csoportelsőséggel feljutottak a Nemzetek Ligája élvonalába, egyúttal akár világbajnoki pótselejtezős helyhez is juthatnak, de ez csak a vb-selejtezők jövő novemberi zárásakor derül ki.

Mindez Szijjártó külügyér olvasatában…

Szijjártó Péter hatalmas örömében sem feledkezett meg beszólni azoknak, akik szerint sem a pálinka, sem a foci nem életbevágó kérdés. Gondolom ezt annak tükrében, amilyen állapotban a pandémia találta a magyar egészségügyet, amiről elmondhatja az összes kormánypárti megszólaló, hogy „európai színvonalú”, ám aki bekerül bármelyik nem magán kórházba és azon sokak hozzátartozói pontosan látják, érzékelik a körülményeket. Mondhatják, hogy ez színtiszta demagógia, de ezt csak addig tartják ellenérvnek a fentiekre, amíg -remélhetőleg nem manapság- ellátásra szorulnak valamelyik egészségügyi intézetben.

Vissza Szjjártó bejegyzéséhez

„A Fradi BL-csoportkörös. Kijutottunk az EB-re. Ma megnyertük a Nemzetek Ligája-csoportunkat.

Na akkor: a puffogók, a károgók, az örökös elégedetlenkedők, a futballt állandóan temetők, a bukott sportközgazdászok, a “minek kellenek stadionok?” jöjjenek elő most is, és mondják el, mi miért nem jó.

Mondjuk, az is elég, ha kánonban eléneklik, hogy az éjjel soha nem érhet véget.”

<<< Friss hírek >>>

A kommentekből….

„Ez nagyon szép és nagy dolog! Jár a gratuláció! De, ennek semmi köze, milyen rosszul élnek az emberek, mondjuk Borsod megyében! A választók nem a foci miatt választottak meg benneteket! A siker miatt nem lesz több a nyugdíj! Nem lesz kenyér az asztalon! A foci csak hangulat javító! Hajrá Magyarok!!!”

„A stadionoktól tanultak meg játszani? Puskásék is? Olyan településeken, ahol csapat sincs, csak stadion? Nem! Voltak jó edzők, akik nem csak focizni tanították őket…! Szép volt, örülünk, most ez a lényeg!”

„Peti !most visítanak a libernyákok a Magyar sikeren! Remélem sok évekig hány a moslék koalició!!!”

„Egy kis öröm a karanténban! Holnap pedig kávé helyett libernyák könnyeket szürcsölünk reggel

„Szavam nincs…ez valami nagyszerű és hihetetlen….jó Magyarnak lenni….nagy gratuláció a csapatnak….lépjünk fel akármilyen összeállítással…bennünk van az amit már régóta vártunk!Kint vagyunk az eb-n és jön az A liga!!!Hajrá Magyarország!Hajrá Magyarok!”

Mindezek mellett eltörpül…?

zsidró

One thought on “Szijjártó a „puffogóknak, a károgóknak, az örökös elégedetlenkedőknek”: most jöjjenek elő!

  • Az emberek nagyrészét baromira nem érdekli a foci. Speciel én utálom. És nemcsak azért, mert a focisták milliókkal vannak tömve havonta, éveken keresztül teljesen indokolatlanul, mert semmit nem nyújtottak érte. A melósok,akik a hátukon viszik az országot, na ők meg minimálbér kapnak. Majd ha a melós is annyit fog keresni, mint a Faláb fc tagjai, akkor majd örülünk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük