Magyar kereskedőház nyílik a Holdon

Ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartott Szijjártó Kakadú Péter külügyi, és külkereskedelmi miniszter abból az alkalomból, hogy ma 69 éves Farkas Bertalan, aki 1980-ban első magyar űrhajósként járt az űrben Valerij Kubaszov szovjet asztronautával – jelenti a Kurír Kacsa (Ál)Hírgynökség.

NER-siker már a Holdon is!

Szijjártó  miniszter bejelentette, hogy újabb magyar kereskedőházat nyitunk a Holdon a kedvező export lehetőségekre figyelemmel. Vezetőjévé Pataki Attilát nevezik ki, mert köztudottan jó kapcsolatot ápol a földönkívüliekkel. Meg jól tud álmodni új világokról.

A miniszter szerint a kirendeltség gazdasági igazgatója Mészáros Lőrinc lesz, aki a pályázati kiírást, az általa aláírandó, és benyújtandó pályázati iratokat, valamint a közbeszerzési pályázat jogerős végeredményét a mai postával fogja kézhez venni. Mészáros újságírói kérdésre elárulta, hogy első feladata egy űrstadion megépítése a Holdon. Fűtött műfűvel. Ezen vívjuk majd a focimeccseket az idegenekkel. Arra a felvetésre, hogy a kicsi gravitáció miatt csak “lassan” lehet futni , meg focizni a Holdon, azt válaszolta, hogy a magyar focistákat már erre képezik tíz éve. Tehát nem lesz baj, mert ezt ők eleve tudják teljesíteni.

A sajtótájékoztatót Tusványoson  tartották, mert a magyar kormányzat ezentúl is, ahogy évek óta már, ott teszi meg a legfontosabb külkapcsolati bejelentéseket. Arra a felvetésre, hogy ez jelentősen zavarja a román népet, tekintettel arra, hogy ez román felségterület, Szijjártó előadta, hogy már folyamatos tárgyalásban van az X-23015-ös bolygó képviselőivel, akiktől nagy teljesítményű teleportáló berendezést fogunk vásárolni. Ezzel megoldódik az a probléma, hogy Erdély jelenleg Romániában van még. Az RTL Klub riportere jelezte, hogy ez a megoldás sértené a Trianoni egyezményt. Mire az volt a válasz, hogy ez esetben a versaillesi Trianon kastélyt is teleportáljuk Felcsútra.

Az RTL képviselője tovább próbált volna akadékoskodni, de őt is azonnal teleportálták. A szegedi Csillagba.

Szíjjártó cáfolta, hogy az új létesítmény sajtófőnöke Kálmán Olga lesz majd. Neki továbbra is biztosítanak megfelelő takarítónői állást a Hir televíziónál. De támogatják, hogy nyári szabadságát Olga a Holdon, egészségesen oxigénmenetes környezetben töltse. Ebben számíthat a kormányzat segítségére is.

Még egy magyar hír a holdról

Tíz évig nem rendezhet Pécs városa holdfogyatkozást…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük