Szili Katalin büszke rá, hogy Geréb lett!

Mióta Szili Katalinból miniszterelnöki megbízott lett, szívesen látott vendég az EchoTV-ben. Mondja is rendesen az előírtakat, legyen az Fidesz kampányesemény, tv-s megszólalás, vagy interjú. Zsigeréig Gerébbé vált.

Pénzért ideológiát váltott?

Pálfordulását azzal magyarázta, hogy a nemzetpolitika nem pártpolitika kérdése,

„hanem egyszerűen kell, hogy legyen ebben a nemzetben olyan összetartó erő, ami alapkérdéseket nem kérdőjelez meg. Ilyen a nemzetpolitika, ha ezért ütnek, azt szívesen vállalom. Azt tartom sajnálatosnak, hogy vannak olyan baloldali erők, amelyek egyszerűen a keresztényi értékeket és a nemzetet nem tartják értékesnek”

Szili Katalin Gerébre magyarosított

EchoTV-s megszólalásában elmondta, hogy

Kárpátalja nem lehet ütközőzóna, az ott élő magyarságnak egyébként is nagy súlyt jelent az Ukrajna keleti részein lévő konfliktusok elviselése. A magyarok biztonságáért mindent meg kell tenni”

Októberben már volt egy fenyegetés, február 4-én volt egy kísérlet, most pedig nyilvánvalóan egy magyar szervezet elleni támadás történt, ami elképzelhető, hogy a magyar nemzetiség megfélemlítését szolgálja.

Kifejtette, hogy

“Az ukrán hivatalok szólaljanak fel és határolódjanak el ettől, másrészt tegyenek meg minden lépést az atrocitások megelőzése érdekében. Brüsszel pedig tegyen egy hathatós intézkedést Ukrajna irányába. Kárpátalja nem lehet ütközőzóna, az ott élő magyarságnak egyébként is nagy súlyt jelent az Ukrajna keleti részein lévő konfliktusok elviselése. A magyarok biztonságáért mindent meg kell tenni”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük