Szombati horoszkóp: ne csak beszélj arról, amit szeretnél, cselekedj!

Eljött a tettek ideje! Már nem halaszthatod tovább azokat a dolgokat, amiknek idén a végére akarsz érni. Nézz a naptárra és számolgass: vond le a hétvégéket és kiderül, hogy bő 10 napod van mindarra, ami a képzeletbeli, vagy valós listád “intézni való” rovatában szerepel. Mindennek tudatában így néz majd ki a szombatod a horoszkópod szerint….

Kos

A mai nap egy meglehetősen nehéz dilemmával kelhet szembenéznie, mely abból fakad, hogy még egyrészről igyekszik a maga érdekeit határozottan képviselni, addig ezzel másoknak akaratlanul is a tyúkszemére léphet. Ha emiatt el is bizonytalanodik néha tettei helyességében, meg kell találnia az egyensúlyt, hogy hogyan elégítheti ki úgy a saját szükségleteit, hogy közben a lehető legtöbb figyelemmel viseltessen mások iránt.

Bika

Ha sikerül az érzéseit kontroll alatt tartania, akkor meglehet, hogy sokkal könnyebben sikerül érvényesülnie élete más területein is. Az emberekhez könnyebb megtalálnia az utat annak, aki objektív, pártatlan tud maradni, s a kapcsolatépítés is lazábban és gördülékenyebben megy, ha az ember nem visz bele bizonyos kapcsolataiba mély és bonyolult érzelmeket. Végül is ez nem deviancia, hisz az érzelmek kizárása bizonyos döntésekből, nem egyenlő az érzéketlenséggel, csupán a dolgok realizálása.

Ikrek

Legyen ma különösen fogékony mások véleményével és gondolataival kapcsolatban, kedves Ikrek, mert ma számos jó ötletet meríthet külső forrásokból, még akkor is, ha azt az ön felé közvetítő még csak nem is sejti. Ha nem aggódja, vagy bonyolítja túl a dolgokat, egy csodálatos érzelmi expanzió történhet ma önnel, mellyel sikerülhet harmóniába kerülnie újra a környezetében élőkkel. Alapozzon arra, ami önben van, mint a külső benyomásokra.

Rák

Ma szerető, gondoskodó tulajdonságai kaphatnak hangsúlyt, melyek kifejeződését rendkívül igényelheti környezete, szerettei, hisz nagy szükségük van önre. Mindez által könnyebben lehet ma önmaga, hisz nagyon szeret gondoskodni másokról, s valóban, nincs is annál nagyobb öröm, mint boldognak látni azokat, akik számunkra a legfontosabbak! Lássa meg és élvezze a csodát!

<<< Jöhet még egy? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse