Hódmezővásárhelyen szórólapon listázzák Márki-Zay Péter támogatóit

Az utcákat megszórták röplapokkal, amelyeken listára tették azokat, akik szerintük Márkit támogatják a vasárnapi polgármester választáson.

„Ezeket csak a gyűlölet tartja össze” – írják a szórólapon a lista aljára. A Márki-Zay Péter független, de gyakorlatilag az összes ellenzéki párt által támogatott polgármester-jelölt közszereplői oldalán közzétettek szerint a szórólapon szerepel többek között Hódmezővásárhely korábbi alpolgármestere, a Hód-Mezőgazda Zrt. privatizáció előtti vezetője. Felírták annak a férfinak is a nevét a Márkit támogatók listájára, aki korábban hangosbemondóval kampányszöveget közvetített vállalkozóként, megrendelésre, majd emiatt kirúgták állásából, de szerepel a listán Havranek Ferenc is, aki legutóbb a Zöld Baloldal színeiben volt a helyi képviselő testület tagja.

Márki-Zaj

HIÁNYOS A LISTA! – írja Facebook-oldalán Márki-Zay Péter

Komoly érv a változás mellett, hogy LÁZÁR JÁNOS szellemi műhelyétől csak erre a csatolt szórólapra futotta…

Mindenesetre nálam több kedves ismerősöm méltatlankodott, hogy ő KIMARADT A TÁMOGATÓK LISTÁJÁRÓL, ezért kérem, aki hiányolja nevét onnan, az a bejegyzés alatt ezt kommentben jelezze – név nem is kell, a felhasználónév úgyis látszik.

Köszönettel: Márki-Zay Péter

(Forrás: HVG)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük