Szuper hét, vagy megpróbáltatás? - Nézz bele a heti horoszkópodba, ezt ígérik a csillagok! - Városi Kurír

Sorting by

×

Szuper hét, vagy megpróbáltatás? – Nézz bele a heti horoszkópodba, ezt ígérik a csillagok!

Ez a mostani igazán különleges hét lesz. A heti horoszkópból most is megtudod a legfontosabb részleteket. A Nap hétfőn és kedden még a Rák jelében jár. Hétfőn különleges második Rák újhold örvendeztet meg mindenkit. Szerdán már a nagylelkű és szeretetteljes Oroszlánban folytatja útját a Nap. Ugyan kihívást jelentő helyzetekre is figyelmeztet a horoszkóp, de szerencsére nagyon pozitív fényszögek is kirajzolódnak az égen. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra.

Hirdetés

Kos – heti horoszkóp

Nincsen uborkaszezon az égen: a bolygók rendkívül mozgalmas hetet ígérnek. A hétfői második Rák újhold második esélyt ad neked, ha készen állsz az újításra családi és/vagy ingatlan ügyekben. Persze nem lesz könnyű dolgod, mert két nap alatt négy bolygószembenállás teszteli az elszántságodat. Szerdán az Oroszlánba lépő Nap kifejezetten jó hatással lesz a közérzetedre és a hangulatodra. A hét második felében a földdominancia kedvez a józan tervek készítésének. Július utolsó hétvégéje a szerelemről szól.

Bika – heti horoszkóp

Nekifuthatsz még egyszer annak a beszélgetésnek, ami eddig nem hozott értelmes eredményt. A hétfői újhold új érveket mutat neked, amiket felhasználhatsz. Számos bolygóállás azt jelzi, hogy most se számíts azonnali megértésre, egyetértésre! Szerencsére a hét második felében klasszisokkal jobb konstellációk lesznek az égen: három nap alatt négy szuper fényszög megnyugvást és bizakodást jelent. A hétvégéd akkor lesz kitűnő, ha minél több időt töltesz a szabadban. Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet!

Ikrek – heti horoszkóp

Meglehetősen ellentmondásos lesz a hét eleje. Jön a pénz, de azonnal megy is. Négy bolygószembenállás (Hold-Jupiter, Hold-Plútó, Hold-Szaturnusz, Nap-Szaturnusz) a helyes mértéktartásra int téged, máskülönben gyorsan mínuszba kerülsz. Szerdán az Oroszlánba lépő Nap lelkesítően hat rád. Innentől megszűnik a lehúzó hangulat. A hét második felében hatékonnyá válsz a gyakorlatias témákban. A hétvége szabályos fellélegzést hoz neked a Mérleg Holdnak köszönhetően. Letehetsz egy nagy csomagot.

Rák – heti horoszkóp

Ennél nagyobb születésnapi ajándékot nem is adhatnának a bolygók: hétfőn este másodszor is újhold lesz a Rák jelében. Ez neked másodszor is új lehetőségek egész palettáját jelenti. Kérdés, hogy miben akarsz újítani. Ha június 21-i újhold esélyét elmulasztottad, akkor ezt a mostanit mindenképpen ragadd meg! Közben négy bolygószembenállás szerint a környezeted nem elég támogató. A hét második felében törekedj racionális szemléletre! Hétvégén jó lenne, ha jutna időd a családodra, a szüleidre.

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Szuper hét, vagy megpróbáltatás? – Nézz bele a heti horoszkópodba, ezt ígérik a csillagok!

  • 2021.07.12 - 16:37
    Közvetlen hivatkozás

    Az efemeridák szerint a Nap VII. 23-án lép az oroszlán jegyébe. Miért írták, hogy még 2 napig van a Rákban, szerdán már az Oroszlánban lesz? (A dátum: 2021. VII. 11.)

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.