Szuperjó-horoszkóp! Erre az 5 csillagjegyre rengeteg meglepetés vár a jövő héten!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ez a héttele lesz meglepetésekkel, számos újdonság vár minden csillagjegyre. Pozitív történésekben, de kihívásokban sem lesz hiány. A héten a szuperjó-horoszkóp szerint előtérbe kerülnek a személyes kívánságok, vágyak, középpontba kerül az én. Sokkal kiegyensúlyozottabbak, erősebbek, és elégedettebbek leszünk. Ez az 5 csillagjegy sokkal több kellemes, és kellemetlen meglepetéssel kell szembesüljön, mint a többiek.

Kos

A hét első felében, de leginkább szerda körül a szerelem, és féltékenység kerül előtérbe, elementáris erővel, a Kosok számára. Akár kapcsolatban élnek, akár egyedülállóak, mély érzelmi hullámvölgyek várnak rájuk ezen a héten, a szuperjó-horoszkóp szerint.

..de addig is itt a pénteki „mi lesz velem…”

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetően, s ettől kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az időzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Rák

A Rákok számára nagyon fontos a héten az óvatosság. Jó, ha nem kérnek kölcsön senkitől, és ha adósságaik vannak most próbálják visszaadni. A kedd és a péntek a legkritikusabb idő a Rákok számára.

..de addig is itt a pénteki „mi lesz velem…”

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntől, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

Mérleg

A szuperjó-horoszkóp arra figyelmezteti a csillagjegy szülőtteit: fontos, hogy elegendő energiát raktározzon ezen a héten , hiszen komolyabb meglepetések várhatnak rá. szerdán és csütörtökön legyen nagyon óvatos, hiszen nem akarunk ijesztgetni, de jelentős veszteség várhat rájuk.

..de addig is itt a pénteki „mi lesz velem…”

Annak ellenére, hogy ön általában szorgalmas és motivált, ma hatalmába kerítheti a lustaság, vagy egyszerűen csak a kedvetlenség, s ezt nehezen viselheti. Ne hajszolja magát, fogadja el, hogy nem lehet mindig, mindenki tökéletes, így ön sem, kedves Mérleg. Álljon helyt, amennyire okvetlen szükséges, aztán menjen haza és pihenje ki magát.

<<< Nézz bele ebbe is! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük