Hetedhét országra szóló bulit csapott Mezőkövesden Tállai András államtitkár és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter vezetésével a város. Múlt héten rendezték meg Mezőkövesden a XIV. Polgári Estélyt.


“Együtt a térség összefogásáért”

A város és térsége Fidesz szervezetei és a Polgári Körök “ereszd el a hajamjának” házigazdája Tállai András, fővédnöke pedig Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter volt. A beszámoló szerint

az ezerfős polgári estélyen három zenekar lépett fel, köztük a mulatós műfaj álompárja, Jolly és Suzy is.

Feltehetően a lelkes 1.000 fő nem sajnálta a belépőjegy árát, amit minden bizonnyal úgy állapítottak meg, hogy fedezte a helységbérletet, a fellépők díját, a technikát, a cateringet, a bútorbérlést és szállítás és az összes felvetődő költséget és nem kellett a köz pénzéhez nyúlniuk a lelkes szervezőknek.

A városi tévének Tállai kijelentette:

“az emberek szeretnék kifejezni, hogy együvé tartoznak. Nemcsak ugyanúgy gondolkodnak, és ugyanazt a kormányt támogatják, hanem szeretnének együtt szórakozni is.'”

Tállai közösségi oldalán számolt be a kerítésen belül nívós rendezvényről:

“Egyszerűen örülök, hogy Mezőkövesden, a 7. számú választókör központjában egy ilyen esemény létre tudott jönni, és még folytatódni is fog,

Gulyás Gergely szerint a hatalmas bál, és a többi hasonló alkalom

“erősíti azt a polgári összetartozást, amire ennek az országnak nagyon nagy szüksége van.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét