Sorting by

×

Tállai András közszolga dobott egy “köszönömöt”, hogy 25. éve eltartjuk!

Tállai András jelenleg a Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkára, akinek a nevéhez temérdek út- és bármiátadás fűződik, közösségi oldalán fejezte ki köszönetét azon dél-borsodi választópolgároknak, akik szavazatukkal hozzájárultak ahhoz, hogy megkezdhesse hetedik ciklusát országgyűlési képviselőként!

Köszi skacok!

Az eredetileg közgazdász, üzemgazdász, adótanácsadó és könyvvizsgáló eddig 24 évet húzott le a köz eltartottjaként és választóinak hála éppen a következő 4 évre vonul be a parlamentbe:

“Szeretném megköszönni a támogatást azon dél-borsodi választópolgároknak, akik szavazatukkal hozzájárultak ahhoz, hogy megkezdhessem hetedik ciklusomat országgyűlési képviselőként! Önök nélkül nem sikerülhetett volna!”

A kommentekből….

Úgy tűnik, csak azok írtak hozzászólást, akik aláltak Tállai teljesítményétől:

“Megérdemelten nyert! Nagyon sokat tett a terület fejlődése érdekében! Gratulálok, további eredményes munkát, jó egészséget kívánok!”

“Gratulálok! És továbbra is várjuk, hogy törődjön az ide tartozó falvak, városok lakóiért, akik becsülik és tisztelik az Ön munkásságát! ”

“Köszönöm szépen a sok sok fejlesztést melyet városunk ért Mezokovesdert illetve a körzetében lebokert tett! További jó munkát kívánok! A győzelemhez gratulálok!”

“Erőt,egészséget és kitartást kívánunk további munkájához.”

Amiről mi írtunk….

Kapcsoló

Tállai András közszolga dobott egy "köszönömöt", hogy 25. éve eltartjuk!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.