Bizony, a karszalag, mint a hatalom jelképe az “egyszerűagyból” elvetemült dolgokat, gondolatokat, tetteket hozott és hoz ki a mai napig.

Mindenki abba rúg, akibe tud….?

Csütörtök este óta terjed a közösségi médiában az a videó, amelyen a budapesti kettes villamos egyik utasa és a BKK jegyellenőre vitatkozik egymással. A felvétel azon a ponton kapcsolódik be a szóváltásba, amikor a rágózó ellenőr éppen arra szólítja fel az utast, hogy szálljon le a járműről, mert még egy szelet csokoládét is tilos elfogyasztani a villamoson. A videó alapján az utas és az ellenőr még a villamosról leszállva is folytatta a veszekedést, de a felvétel még azelőtt véget ér, hogy kiderülne, végül hogyan fejeződött be a szóváltás.

Vélemény???BKK – Budapesti Közlekedési Központ ????

Gepostet von Vicces Videok/Funny video Fans am Donnerstag, 28. November 2019

A BKK közleménye szerint

a felvételen látható konfliktusnak az volt az előzménye, hogy az utas nem a felszállása után azonnal, hanem utólag, a jegyellenőrzést észlelve kezelte a jegyét, az ellenőr ezt kifogásolva állt le vitatkozni vele.

“Mindez azonban nem menti fel a jegyellenőr kollégát, valóban nem megfelelően kezelte a szituációt, viselkedése nem felelt meg a BKK Zrt. szolgáltatói elvárásainak”

– teszi hozzá a cég kommunikációs központja az Index megkeresésére. A BKK tudomása szerint a vitatkozó felek rövid szóváltás után, még a megállóban elváltak egymástól. Nem tettek feljelentést az ügyben, a rendőrség értesítésére nem került sor.

Tarjányi Péter

biztonságpolitikai szakértő közösségi oldalán írta meg véleményét a fentiekről:

“Tudjátok megnéztem az alábbi videót amin egy fiatal huszonéves BKK jegyellenőr leszállít egy 40-es férfit azért, mert megevett egy csokit a villamoson…

Több dolog dühített ebben az ügyben

  • Egy: a bicskanyitogató, lekezelő stílus amit a férfivel szemben megenged…
  • Kettő: ahogyan fenyegetőzni kezd 2-5 évig terjedő szabadságvesztéssel amikor a férfi szól a szemtelen stílusért és jelzi szíve szerint szájon vágná a hatóságot játszó kölyköt…
  • Három: mindezt úgy teszi, hogy közben paraszt módon rágózik és a hatalmát élvezkedve vigyorog.

Tudjátok igaz a mondás:

“Adj hatalmat egy embernek és megtudod milyen valójában”…

Mint látható itthon egy karszalag elég ahhoz, hogy lehulljon az álarc megmutatva egy ember valódi arcát…”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét