Tartsa meg a szennyes pénzét – üzente a Fidesz kijelölt altisztje

Neve is van, de arra a kis időre minek megjegyezni.

A sorosozás nem zsidózás (?)

Valakik már megint valami kellemetlent mondtak a Fideszről – a válasz természetesen a megszokott sorosozás. Az altiszt elmondja, hogy a sorosozás nem zsidózás, bármit gondoljanak is hazai és külföldi zsidó szervezetek, magyar állampolgárok, akárkik.

Márpedig a sorosozás 1945 óta a legaljasabb és leghosszabb ideig tartó zsidózó kampány, amelyet Európában űztek. Nincs is ezen mit vitatni.

Kéjesen játsszák a hülyét, mintha nem értenék, mit mondanak, miért mondják

Soros György az az ember, akinek mindenhol vannak ügynökei – márpedig az „köztudott”, hogy az ilyen ügynöktartó, hálózatot üzemeltető emberek zsidók. Nem kell azt külön kimondani – de azért a Fidesz „szellemi háttéremberei” közül sokan kimondják, még többen sejtetik, amolyan Bogár László módra… Legtöbbjüket a „kormány” szépen ki is tünteti. És külön élvezet az igazi hívek számára, hogy kéjesen játsszák a hülyét, mintha nem értenék, mit mondanak, miért mondják.

Soros György „spekuláns” – ezt sosem felejtik el megemlíteni. „Spekulációval” kereste a pénzét: márpedig ilyesmit, ahogyan azt „tudhatjuk”, zsidók csinálnak – nem kell tehát azt külön ki is mondani.

Az a bizonyos „szennyes pénz” – amit Soros tartson is meg

Pénze pedig szennyes – ahogy a zsidóké, „köztudomásúlag”… Minek kellene kimondani? Megtarthatja – üzenik azok, akik már régóta nem kapnak belőle…

Folytathatnám, de minek.

Közhely, bár sokan tagadják: a Fidesz nagyjából 20 éve folytat tudatos, átgondolt, szervezett antiszemita uszítást. Az már a banda ügyességét „dicséri”, hogy ezzel együtt el tudják adni – már akinek, persze – a „zéró toleranciát”.

A Fidesz mocskos műsora

Mindez világos, mint a nap. Ezért nem értem a „demokratikus ellenzék” nagyobbik részét, amelyik egyáltalán mérlegeli a „Stop Soros”-nak emlegetett ocsmányságot, és a hozzá kapcsolt zalaptákolmány-módosítást.

Jó 20 éve csinálja ezt a mocskos műsort a Fidesz – és nem csak ezt: cigányozik és buzizik is. Nincs kormánypárt Európában, amelyik hasonló aljasságra vetemedne.

Ezenkívül – a zsidózás, cigányozás, buzizás, valamint a kereszténykedés és hazaffyaskodás fedezékében – lop és rabol is, mégpedig olyan döbbenetes mohósággal, amely szintén páratlan az 1945 utáni Európa történetében.

Kiállni az alapvető emberi jogokért

Hosszú ideje, majd 20 éve, azt gondolom: a Fideszt elsősorban tudatos, cinikus, instrumentalizált zsidózásáért  (és cigányozásáért, buzizásáért) kellene támadni, kellene szalonképtelennek tekinteni. De ott tartunk, hogy éppen ő mondja meg, ki szalonképtelen… És nincs olyan jelentős politikai erő, amely szembeszállna ezzel az aljassággal, amely kiállna a legalapvetőbb emberi jogokért.

Soha nagyobb szüksége nem volt ennek az országnak liberális pártra. De magyar hagyomány: amire éppen szükség volna, az lehetetlen…

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük