Hej, ha élne még Királyhegyi Pál! Volt néki egy emlékezetes távirata, amit – ha igaz a legenda – el is küldött Joszif Visszarionovics Dzsugasvilinek. Sztálinnak. Mindössze ennyi állt benne:  A rendszer nem vált be stop Tessék abbahagyni stop Királyhegyi stop”

Miért is elevenítem fel ezt a régi históriát?

Mert megfenyegettek! Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár – tán ezredszer – tegnap ismét felsorolta a gebinet konteójához – hogy ugyanis migráncsokat akar ránk erőltetni az a fránya Brüsszel – rendelt fals, a tényeket kiforgató, álságos „érveket” Unom már ezeket, a könyökömön jön ki az egész, pláne, hogy az EU egyenként, és dettó nagyon sokadszor cáfolta, helyre tette mindet. De ez még csak hagyján! Hanem a szokásos kampányoló süketelésen túl Kovács államtitkár most azt is bejelentette:

A kormány elszánt, hogy minden magyart tájékoztasson arról, mire készülnek Brüsszelben, ezért Orbán Viktor miniszterelnök levelet küld minden választópolgárnak, amelyben tényszerű tájékoztatást fog adni a helyzetről.”…

Még hogy tényszerűt?! Na ne! Erről a fenyegetésről jutott eszembe az áldott emlékű Királyhegyi Pál távirata. És mivel több szóra nem is érdemes a kilátásba helyezett újabb propaganda-küldemény, ennyit üzenek (vélem Királyhegyi helyett is) a feladónak:

NER se vált be stop Levelet ne stop Pénzt egészségügyre stop Vasvári stop”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét