Olvasom az És-ben – bevallom, nem tudtam eddig erről -, hogy még az idén Kövér László beköltözik a rezidenciájába, ez közel lesz (Balassi Bálint utca) a Parlamenthez.


[mnky_ads id=”10551"]

Még ez eddig rendben is lenne,

ne utazzon túl sokat a szolgálati sofőrös Mercedesszel a munkahelyére, azt viszont rohadtul nem értem, hogy egy lakás felújítása, mert ez a lakás egy bérház legfelső emeletén van, mi a véres bránerért kerül 2,3 milliárd forintba! 2 300 000 000 forint!

[m[mnky_ads id=”10552"]p>

Sokunk végzett már lakásfelújítást, tudjuk, mennyi, de ez? Mi a lóf@sz lesz abban a csodalakásban? Aranykilincs, aranyszögek a falban, aranyklozet bluetoothvezérelt kloákatörlővel, az előszobában Rembrant festményekkel ?

Azt már tudjuk, hogy Európa megmentője legalább 20 milliárdért költözik a Várba, hogy onnan tekintsen le kétharmados népére. Az is botrány. Ez a két suttyó kollégiumi haver, akik úgy váltogatják elveiket, mint más a szaros gatyáját, a 80-as évek végén rácsodálkoztak a magyar fővárosra, rá harminc évre szétlopták az országot, a gyűlölettől szétpuffadt arcukkal lassan címerként fognak szerepelni a turisztikai kiadványokban.

Menjetek ti az illiberális, keresztény, csuhás, tízparancsolatos, migránsszendvicses sunyi, bús pics@ba!

Most olvasom, hogy az Eurostat legfrissebb adatai szerint a magyar lakosság 3,3 százaléka, vagyis több mint 322 ezer ember él olyan lakásban, ahol az alapvető higiéniai helyiségek sincsenek meg, tehát nincs benti wc, sem fürdőszoba.

Elnézést, hogy mindez ima helyett Pünkösd hétfőjén jött ki belőlem!


Breyer Gábor

[mnk[mnky_ads id=”10553"]

Húzz a várból, “CSOK – király”!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét