Tovább tart a dürrögés Marine Le Pen és Orbán között

Marine Le Pen szélsőjobboldali politikus, aki a francia Nemzeti Gyűlés párt elnöke, október végén látogatott el Budapestre, most pedig személyesen írt levelet a magyar miniszterelnöknek. Ez már a személyesség legmagasabb  csúcsa.

Rózsaszín, habos-babos politikai vattacukor

Le Pen levelében tovább hízelgett Magyarországról, szerinte a nemzet soha nem kötött kompromisszumot és soha nem adta fel ősi identitásának védelmét. A francia elnökjelölt megköszönte a

“tartalmas és építő eszmecseréket Európa jövőjéről, az Európát alkotó nemzetek és népek helyéről és kiemelt szerepéről”.

Megerősítette: teljes mértékben támogatja Orbán Viktor ellenállását a fenyegetésekkel, felszólításokkal és az Európai Unió által Magyarország ellen gyakorolt zsarolásokkal szemben.

“Minden eddiginél jobban meg vagyok győződve arról, hogy a patrióta és szuverenista erőknek egyesülniük kell a harcban; helyre kell állítani és garantálni az államok szuverenitását az európai szervezet működésében”

– fogalmazott Le Pen.

Lapunk már korábban beszámolt Orbán és Le Pen találkozásáról, amelyben megírtuk: könnyen lehet, hogy a francia politikus többet veszíthet ezzel a szövetséggel, mint amennyit nyerhet- írja cikke végén a Népszava.

Előzmény

Mi dolga Orbánnak a szélsőjobb nagyasszonyával? És Le Pennek vele?

Marine Le Pen

Egy hozzászólás itt: “Tovább tart a dürrögés Marine Le Pen és Orbán között

  • 2021.12.03 - 21:15
    Közvetlen hivatkozás

    Na ebből hajtépés lesz…a két nő közül vajh, ki győz.. hisztizni, visítozni egyre jobban…nap, mint nap ..már uncsi.. védeni amit, akit nem érdemes..igaz, megérte így is, 200-300 milliót nyert… nagy lakást, garázst, férj talán vissza is fogadja: de az fog győzni, aki nem itt él, akihez, akivel el lehet menekülni letelepedni valami egzotikus helyen..mint ahogy a lánya tette..megmenti így a bőrét…nem úgy, mint ahogy Ceausescu tette…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük