Kiemelt hírekVoks 2022

Tovább tart a dürrögés Marine Le Pen és Orbán között

Marine Le Pen

Marine Le Pen szélsőjobboldali politikus, aki a francia Nemzeti Gyűlés párt elnöke, október végén látogatott el Budapestre, most pedig személyesen írt levelet a magyar miniszterelnöknek. Ez már a személyesség legmagasabb  csúcsa.

Rózsaszín, habos-babos politikai vattacukor

Le Pen levelében tovább hízelgett Magyarországról, szerinte a nemzet soha nem kötött kompromisszumot és soha nem adta fel ősi identitásának védelmét. A francia elnökjelölt megköszönte a

“tartalmas és építő eszmecseréket Európa jövőjéről, az Európát alkotó nemzetek és népek helyéről és kiemelt szerepéről”.

Megerősítette: teljes mértékben támogatja Orbán Viktor ellenállását a fenyegetésekkel, felszólításokkal és az Európai Unió által Magyarország ellen gyakorolt zsarolásokkal szemben.

“Minden eddiginél jobban meg vagyok győződve arról, hogy a patrióta és szuverenista erőknek egyesülniük kell a harcban; helyre kell állítani és garantálni az államok szuverenitását az európai szervezet működésében”

– fogalmazott Le Pen.

Lapunk már korábban beszámolt Orbán és Le Pen találkozásáról, amelyben megírtuk: könnyen lehet, hogy a francia politikus többet veszíthet ezzel a szövetséggel, mint amennyit nyerhet- írja cikke végén a Népszava.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Előzmény

Mi dolga Orbánnak a szélsőjobb nagyasszonyával? És Le Pennek vele?

Marine Le Pen

Comments (2)

  1. Na ebből hajtépés lesz…a két nő közül vajh, ki győz.. hisztizni, visítozni egyre jobban…nap, mint nap ..már uncsi.. védeni amit, akit nem érdemes..igaz, megérte így is, 200-300 milliót nyert… nagy lakást, garázst, férj talán vissza is fogadja: de az fog győzni, aki nem itt él, akihez, akivel el lehet menekülni letelepedni valami egzotikus helyen..mint ahogy a lánya tette..megmenti így a bőrét…nem úgy, mint ahogy Ceausescu tette…

Szólj hozzá!