Több hatalmat a Nébih-nek! – Távol fél-Ázsiától

Az Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) minden lejárt szavatosságú élelmiszert bevonathat, az ilyeneket forgalmazókat pedig rommá büntetheti. 

E mán döfi!

Idén az országos tavaszi élelmiszerlánc-ellenőrzési sorozat március 25-től a húsvéti ünnepek végéig, április 22-ig tart. Az országos akció során a szakemberek a hagyományosan népszerű árukat, többek között a sonka, tojás, bor, édesség, valamint szezonális zöldség- és gyümölcstermékeket ellenőrzik – hangzott el az Orbán TV műsorának reggeli adásában.

Milyen jó lenne, ha mondjuk a Nébih, azért ők mert nekik már orruk van ahhoz minek járt le az ideje, ugyanolyan elánnal munkálkodhatna szellemi egészségünk érdekében is, mint ahogy azt testünk egészségéért teszi.

Képzeljük csak el, micsoda felüdülés lehetne,

ha az állott, régen ránk savanyodott, ám átcímkézett Horthyzmust, vagy ne adj isten az irredentizmust, esetleg az immár erősen lábszagú szélsőjobbos eszméket is visszavonathatná, és akár még meg is semmisíthetné azokat, ahogy teszi a lejárt élműszerekkel. Arról már ne is beszéljük, micsoda világ lenne itt, ha a Nébih ezeknek a régen lejárt, ócska eszméknek a terjesztőit is szétbüntethetné.

Egy szó, mint száz a Nébih segítségével rengeteg mentálisan toxikus áru kerülhetne ki a forgalomból méghozzá úgy, hogy akik terjesztették ezt a holmit, maguk is megszégyenüljenek.

A leleplezés után a szellemi kútmérgezőkkel természetesen még akadna némi dolga a hatóságoknak és az igazságszolgáltatásnak is, ahogy az természetes egy demokráciában, itt Európa közepén, távol nemhogy az egész-, de fél-Ázsiától is.

Botrány

A holokauszt első tömegmészárlása napján tartanak Horthy-emléknapot, fideszes felszólalókkal

Pálmai Tamás

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük