Töketlen-e az ellenzék, avagy nádkarddal gépfegyverek ellen?

Feri beleszív a cigarettájába, leteszi a föccsös poharat, és azt mondja: “Zoli, én szavaztam a Fideszre, már nem szeretem őket. De a másik oldalon nincs senki, mit tegyek?!” Amint kimondja ezt a mondatot,maga se tudja, hogy már a tudata is Orbán áldozata, pedig ő még próbál gondolkodni.

A Fidesz követve a Finkelsteini módszert tudatosan átformálta nálunk a gondolkodást

Azt terjesztik nyíltan, a facebookon, és suttogó propagandával, meg a teljesen eluralt sajtóban, hogy ők a “központi erőtér”,akivel szemben nincs alternatíva. Csak a rohadt Gyurcsány, de az meg komcsi mocsok, aki Soros törvénytelen gyereke, és Brüsszelben született. Beszivárgott már az emberek tudatába, ezért nem látnak más lehetőséget.

Pedig az a helyzet,

hogy ha bemegyek a legutolsó falusi kocsmába, ott is alkalmasabb minisztereket szedek össze tíz perc alatt. Először is tisztességesebbek lesznek, mert nincs pofájuk annyit lopni, mint a Fidesznek. Ez önmagában nagy érték ma. Másrészt bármelyikük értelmesebb, mint Németh Sziszi, vagy Jóvágású Tállai Andris, hogy az MNB félbolond elnökéről ne is beszéljek.

Itt a sok éves ellenzéki tökölés eredménye

De nem csak a személyi alkalmatlanság tartja fogva az ellenzéket

A Rákosi rendszerben a párthűség számított, nem a tehetség, a tudás , az alkalmasság. Aki párttag volt, az lehetett gyárigazgató, akkor is, ha a nevét se tudta leírni. A Kádár rendszer végén viszont már megváltozott a világ. Ha valaki értelmes volt, és/vagy diplomás, tehetséges, akkor megkeresték, lépjen be a pártba, ott mondja a magáét, ne a partvonalon kívülről politizáljon!

Sokan be is léptek a jobbítás szándékával. Ők lettek a reformkommunista irányzat, amely a sztálinista rész intelligens félre állításával végül eljutott a Németh Miklós kormányhoz. Akinél szakmai szempontból jobb azóta se volt Magyarországon. Egy Kulcsár Kálmán igazságügyi miniszternek, vagy Györgyi Kálmán Legfőbb ügyésznek a maiak a cipőjét se köthetnék meg.

Ezt ők is tudják, ezért köpködnek, kommunistáznak visszafelé

A Fidesz rendszerében viszont újra a párthűség, az Orbán imádat ez elsődleges szempont, a szakmai, emberi alkalmasság minden poszton mellékes. A rendszerváltás lesöpörte a felkészült, emberileg normális baloldali vezetőket, és jött az MDF kormány. Szabó Iván mondta Csurka kizárása idején, hogy itt maradt nekik, ez a “borzalmas tagság”. Ő is látta azt amit én most leírok. A rendszerváltás kormánya képességben, szakmában, és emberileg az osztályvezető helyettesek forradalma volt. Kidobták az osztályvezetőt, igazgatót, mert rohadt komcsi volt. Előléptek a másodrangú, alig tehetség, alkalmazkodó, seggnyaló káderek.

A Fidesz-kormányzat már nem az osztályvezető helyettesek, hanem a temetkezési vállalat hivatalsegédeinek /Semjén/, a besúgó portásoknak, a gerinctelen, hatalmat, és harácsolni vágyó vidéki kőbányász senkik, Pesten úri fiúvá válni akaró / Rogán/, törtető nimandok csapata.

Egyetlen összetartó ereje a pénz, és a hatalom akarása, amihez Orbán seggnyalásán át vezet az út

Meg is teszik nagy élvezettel.Ettől még legyőzhetők lennének, de van egy nagy fegyverük, a törvény. Megcsúfolva a jog lényegét súlyosan visszaélnek vele. Ha egy hatalmon a törvényt a jogtanság rendszerének kiépítésére használja fel, akkor a törvényeinek megtartásával nem lehet leváltani! Az ellenzék eddig a parlamentáris demokrácia eszközeivel, illedelmesen akart harcolni velük.

Nem ment semmire. Mert minden hatalom az övék. Mikor a rabszolgatörvény szavazáskor beleordítottak Orbán pofájába, vagy bementek törvény adta jogaikkal élve az MTVA székházba, akkor olyan eszközöket használtak, ami kilépett a korábbi keretekből. Orbán le is dermendt tőle. Maradt neki a puszta erőszak, amivel élt is.

Mi a büdös francért nem állnak ki az ellenzéki pártok egységesen és határozottan Karácsony Gergely mellett?

Mint mondtam, a törvény nagy hatalom

A Fidesz elvárja, hogy az ő törvényeit betartsák, különben jön a parlamenti bírság, rendőrség, Polt stb. De ők a legalapvetőbb szabályokat se tartják be, mert Polt bűnpártoló módon leplezi milliárdos bűncselekményeiket. De már készül az új törvénymódosítás, amivel megtiltják az említettekhez hasonló képviselői fellépések. Értsd magyarul, megnyirbálják a meglévő képviselői jogokat.

Úgyhogy elmondom még egyszer, hogy mindenki értse!

Nem pusztán az ellenzék tökéletlenségről van szó, hanem eszköztelenségről, és a rendszer fasizálódásáról. Elmondom még egyszer, ha egy hatalmon a törvényt a jogtalanság rendszerének kiépítésére használja fel, akkor a törvényeinek megtartásával nem lehet leváltani! Vagy marad a kussoló rabság, vagy söpör majd a népharag. Az utóbbi hatékonyabb…

Mai álhírünk: az ellenzék fél évvel hosszabbít

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük