Tökrossz  lenne tökjó nélkül

Immár nyakig merültünk a tökbe. Abba a tökbe, amit a tinik állandó jelzőként használnak töklelkesen és tökhanyag egyszerűséggel. Tökjó filmeket látnak, tökjó cuccokra vágynak a tökhelyes srácok és lányok. Tökjó, hogy nincs suli és tökjó a Balaton, s tökrossz lesz, ha elkezdődik a suli, mert több a tökhülye tanár, akinek fogalma sincs arról, hogy mit jelent tökjó fejnek lenni.

Töksok az esély, hogy a tökrosszból tökjó legyen

Mert ők igenis tökre tisztelnék és szeretnék a tökokosokat és a tökigazságosokat, és tökre utálják mindazt, amiből hiányzik a tök. Mert tökciki, ha valakinek valami csak jó vagy rossz, s nem tökjó, vagy tökrossz. Mert a tök nyomatékot ad minden értelmi és érzelmi megnyilvánulásnak. Ma csak a tökszerelmesek a legszerelmesebbek és a tökidióták még a tökhülyéknél is hülyébbek. Mind azon vannak, hogy tökjófejekké váljanak és tökmenők legyenek, tökhangosak, tökbátrak, és tökszabadok.

Az utcákat, tereket, aluljárókat, üzleteket, metrót, villamost, buszt, mozit és diszkót ellepték a tökfiatalok tökjelzői. Társadalmunk rétegeibe feltartózhatatlanul beszivárgott a tök. És a tökfiataloknak tökigazuk van, mert ők a tökújnemzedék a mi tökdilettánsan alakuló tökdemokratizmusunkban. Az ő kifejezésükkel élve, ma Magyarországon egyelőre tökzűrzavar van, de töksok az esély arra, hogy a tökrosszból tökjó legyen. Töksok párt van tökfölöslegesen, de néhány tökfontos párt is akad, köztük a Fidesz tökmenő, mert ők mind  tökrámenősek.

Tökhappyk a papok, mert  igét hirdethetnek, de tökráfáznak, mert ők tökre utálják a tökájtatos, tökhazug dumákat

Tökjó, hogy van útlevelük és utazhatnak, de tökrossz, hogy nincs valuta és pénzük sem, mert szüleik tökhülyén vezették az országot és ahhoz sem volt tökeszük, mert tökpancserok voltak, hogy egy kis tőkét összebuliztak volna maguknak és töknépes családjuknak. Tökmenő, hogy a mozikban tökjó szex- és pornófilmek mennek, de tökrossz, hogy a mozijegyek drágultak, a zsebpénzük meg csökkent. Tökjó, hogy van kábeltévé, meg műholdas adás, de tökrossz, hogy még kevés helyre vezették be. Tökjó, hogy ők még csak kamaszok. Tökre unják a sok rizsát és általában tökre unják magukat és egymást, de leginkább a szüleiket, akik összevissza töketlenkednek.

Újságot olvasni szerintük tökfölösleges, híreket hallgatni tökelvont dolog, mert tökérthetetetlen nyelven írják és mondják. És az új tanévben tökre fogják élvezni, hogy a sok tökhülye tanár tökblamában lesz a történelem tökigazságainak feltárásában, mert tökfejek mind egytől-egyig, akik behódoltak a mindenkori tökrossz rezsimnek. Tökhappyk azonban a papok, mert most végre újra igét hirdethetnek, de tökráfáznak, mert ők tökre utálják a tökájtatos, tökhazug dumákat, amiket ők tökre nem szopnak be.

A tökalsóra tökfelsőt, arra tökkirályt, majd tökászt ütnek a pad alatt és töknemérdekli őket a tökegész, mert itt tökigazuk és tökjövőjük már úgyis csak nekik, a tökfiataloknak lehet.

Ezért naná, hogy nekik tökrossz lenne tökjó nélkül és tökjó lenne tökrossz nélkül. Hát nem tökjó minden úgy, ahogy tökrossz?

Falaztam

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük