Németh Sándor, az ATV tulajdonosa a holland szélsőjobb vezérével, Geert Wilders-szel pózol.
[mnky_ads id=”4666″]
[mnky_ads id=”4670″]
Facebook oldalán osztotta meg a fotót a következő szöveggel:

“Izgalmas diskurzus a kereszténység megújulási esélyeiről Európában és a kontinens jövőjéről”.

Geert Wilders-t gyűlöletbeszédért, kisebbség elleni uszításért és diszkriminációért már elítélték.

Az ATV csatorna folyamatosan reklámozza Wilders Halállistán című iszlámgyűlölölő könyvét, amit a Hitgyülekezete könyvkiadója, a Patmos Records adott ki magyarul. Morvay Péter fordította le a könyvet, aki amúgy III/III -as ügynök volt. Emellett ő az ATV producere is. Legalábbis Linkedin profilja erről tanúskodik.

Németh Sándor ennek ellenére azt a látszatot kelti, hogy a csatorna demokrata és ellenzéki. De tulajdonképp az ott dolgozó újságírók azok akik még tartják a frontot. A kérdés csak az, meddig asszisztálnak ehhez?

A képek kapcsán az is eszünkbe jutott, vajon Németh Sándor ezzel is csak meg akarja hálálni az illiberális pártállam által az egyházának juttatott csaknem 800 millió forintot. Mert ne feledjük, a magyar kormány újabban a nyugat-európai szélsőjobboldallal barátkozik!

Zina Mihailova
[mnky_ads id=”3806″]

7 COMMENTS

 1. Németh Sándor szélhámos Orbán egyik talpnyalója, az ATV tulajdonosa és aki a Vidám Vasárnap végén a magyar kormányért imádkozik a többi agyhalottjával együtt. Szégyen és gyalázat! Nem véletlenül ír a világsajtó a fideSS szélsőjobbra tolódásáról. Már ott vannak bent: elég vegyes a társulat elvakult fanatikusok, komcsik, fasiszták, nácik egyvelege.

 2. Szép fordulat.
  1994-ben mégy a hitgyülisek segítettek az SZDSZ képviselőjelöltjeinek kopogtató cédulákat gyűjteni, most meg már az orbánbordély részvényesei.
  Gondolom Isten nevében.

 3. “ne feledjük, a magyar kormány újabban a nyugat-európai szélsőjobboldallal barátkozik!”
  Mégis, kikkel barátkozzon egy náci kormány?

 4. Mindkettőt rühellem, két pszichopata agyhalott zsarnok barom, azonban azt nem értem, hogy mi ezzel a probléma hogy leültek beszélgetni? Végülis nem azt beszélték meg, hogy hadsereggel támadják megy az országot, hanem csak elbeszélgettek különféle kereszténység alternatívák prognózisáról. És akkor mi van? Maga a kereszténység, sőt minden vallás és egyház túlhaladott baromság, népek ópiuma, idióták ön- és egymás ámító szánalmas mentsvára és légvára… Fejlett ember, fejlődő-kutató és valóban az igazságot kutató tudomány, vallással és egyházzal már nem számol, mint komoly filozófiai-ideológiai (főleg nem természettudományos-metafizikai) tényezővel, legfeljebb mint a politikára magát erőszakoló, létjogosultságáért kapálódzó, agonizáló, kihalóban levő torz beteg zárvány… tehát ha ennek az általuk fantáziált jövőképét beszélték meg semmi jelentősége, mivel az égvilágon nincs SEMMI JÖVŐJE… Ahogy a társadalmak az új generációk egyre inkább világosodnak fel, úgy tűnnek el teljesen az agymosások népbutító ideológiák tömegmanipulációk, tehát a vallások és egyházak is… ennyi

  • Kedves Róka!
   Mindegy mi a véleménye valakinek, de a stílus maga az ember. Ha az ön kedves édesanyjaáról beszélne valaki (mondjuk aki rossz véleménnyel van róla) hogy “pszichopata agyhalott” gondolom zokon venné, miért beszélnek így a kedves édesanyjáról.
   Nem érdekel mi a véleménye a két cikkben szereplő emberről, de a maga stílusa egy gyökér és ez inkább szimpatikussá teszi wilder és németh urakat.

   üdv

 5. Az a baj, hogy az értékek védőire ráakasztották a szélsőjobb cimkét.
  Érték a keresztény családok védelme, örülök Wildersnek és az ATV-nek. Megy a kavarás, hogy összemossák a fasiszta szélsőjobbosokkal, de ez közel se az.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here