Tudja valaki, hogy ebben az esetben mit ír a KRESZ?

Hungarikum! A 60 centis kilátó smafu ahhoz képest, amit egy posztban találtunk a Facebookon! Ön szerint mi ez esetben a teendő a bicikliút kivitelezőjével, a megbízójával és az átvevőjével?

Tudja valaki, hogy ebben az esetben mit ír a KRESZ?

Érdekes lenne tudni, hogy mi volt először? A bicikliút, vagy a korlát? Arra is kíváncsi lennék, hogy Révész Máriusz nemzeti bringa-miniszternek mi erről a véleménye, hogyan magyarázná meg, hogy ez miért baromi jó nekünk?

Át kell ugratni, vagy bedönteni a kerékpárt, és elsiklani alatta?

A hozzászólásokból….

“A szalagvágókat küldtem volna végig először rajta !”

“fontos kérdés, mi volt először a korlát vagy az út? A másodiknak dádádá! Nem értem mi folyik ebben az országban, sok pénzért, sokáig csinálnak valamit, de rosszul!!!!”

“Ez az aminek csinálták???Ki szerint?? Aki csinálta vagy aki átvette?De mi is ez tulajdonképpen??Talán magasugró pálya…micsoda fejetlenség,,,hogy lehet így átadni átvenni stb stb….”

Egy hozzászólás itt: “Tudja valaki, hogy ebben az esetben mit ír a KRESZ?

  • 2019.09.26 - 23:35
    Közvetlen hivatkozás

    Annak, aki “megalkotta” ezt a szornyszulottet, gondolom, volt valami koncepcioja is – ha nem, akkor a fideszes megbizo majd csinal valamit….:( KRESZ tabla ebbol a budos eletben nem lesz, mert sehogy sem kompatibilis az unios szabvanyokkal – foleg nem a nemzetkozi kozlekedesi szabalyokat illetoen… Ugyhogy megint egy ongol – ezt mar szamontartani sem erdemes….

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük