Tudják mi a CEU? Nagy gond, egy kis országban! – Ooopsz! A tizennyolc éven aluliak, és a szép beszéd verseny helyezettjei most gyorsan lapozzanak! – Kurva nagy gond!

De miért?

Mert egyetem? Marhaság! Van 38 egyetemünk, és 29 főiskolánk. Hogy magánegyetem? Nem nyert! A 38 egyetemből 9 magán, vagy egyházi üzemeltetésű. Hogy külföldi? Haha! Dehogy! 20 külföldi egyetem oktat itt. (A kedvencem, a thaiföldi. Hogy azok mit keresnek itt? Biztos eltévedtek.) Ráadásul képesek vagyunk a föld bármely részén, bármikor, jelentős összeggel támogatni, bármilyen táltos-, vagy spiritisztaképzőt.
És most mondjuk ki közösen a szent mantrát: A Magyar Korona – Nem röhög! Azok leszünk, ha tovább bambulunk! – egyetempárti. Értve? EGYETEMPÁRTI!

De akkor mégis mi a pipacs van itt?

Hogy Soros? Na, az lenni kis problem, de bazinagy gond! Mert bokacsattogtatós kis hazánkban, a világ másik oldalán lakó, 88 éves idős, kedves bácsi miatt hirdetnek statáriumot, miatta szárad ki a Duna, vetélnek nők, és hervad le a férfiak kukija. A Kedves Vezető kispöcs-komplexusa is nagy biztonsággal tőle eredeztethető. De, mivel Gyuri bácsi civiljei, még – mondom: MÉG! – nincsenek börtönben, így ez sem. Szóval ez is felejtős!

Akkor?

Akkor az van, hogy nem lehet beültetni a ráültetni, oktrojálni a Fidesz politikai komisszárjait, lánykori nevén a kancellárjait, az intézményre! Mert erre ők háklisak! Hogy nem lehet vezényszóra lenyúlni náluk a dellát, a zsét, a dohányt. Nem lehet odaszólni, hogy Bélám, küldjetek már át néhány milliót a pilótámnak, mert tankolni kell a gépet. Mert erre is érzékenyek! Ez van!

Meg az, hogy az istennek sem akarnak pálinkafőző, de még tehénfejő mesterkurzust sem indítani! Pedig a kormánynak lenne rá igénye.
És egyáltalán! A fene a hülye amerikaiba! Nem akarja, méghogy nem akarja, nem is engedi, hogy a Kedves Vezető távirányítsa, kézivezérelje, vagy egy kilométeres körzetnél jobban megközelítse őket!

Akkor az van, hogy ez az egyetem csak látszólag a CEU, valójában vírus!

A szabad világ, a normalitás, a józan ész, a gondolkozás, a szabadság vírusa! Ha marad, terjedni fog!
Ha marad, előbb-utóbb Orbánnak kell mennie! Ez van!

A CEU nyilván nem érdekli a Kedves Vezetőt, magasról (magánrepülőgépről) tesz rá

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét